Home » Lichaam » Billift

Billift

Billift - Bilvergroting

Als u vindt dat u te kleine of een te platte billen heeft, dan kunt u een billift of een bilvergroting operatie overwegen. Een billift of een bilvergroting is een ingreep waarmee de grootte en de vorm van de billen worden veranderd door middel van implantaten.

Een billift of een bilvergroting operatie wordt zowel bij vrouwen als bij mannen uitgevoerd. Voor deze ingreep zijn er tegenwoodig meerdere implantaten beschikbaar. De implantaten verschillen qua grootte, maar ook qua oppervlak, vulling en vorm. De keuze van het juiste implantaat is sterk persoonsgebonden.

Consult

Het consult met de arts, ook bij deze operatie, is voor u van groot belang. U dient uw arts zo uitgebreid en eerlijk mogelijk te informeren over uw wensen en uw verwachtingen. Alleen zó kan hij of zij aangeven wat wel en wat niet haalbaar is.

Op basis van uw wensen en persoonlijke karakteristieken kiest u samen met uw arts het voor u meest geschikte implantaat. De arts vertelt u tijdens dit consult over de mogelijkheden van een bilvergroting en of een billift in uw specifieke situatie het gewenste resultaat zal opleveren. Tevens worden de mogelijke risico's en complicaties met u besproken.

Risico’s zijn bijvoorbeeld een bloeding, een infectie, kapsel- en plooirandvorming. Als er een infectie optreedt, dan dient de prothese operatief verwijderd te worden. Er kan enkele maanden later een hersteloperatie plaatsvinden.

Ingreep

Voor een billift of een bilvergroting operatie wordt u één dag opgenomen in de kliniek en de ingreep vindt plaats onder narcose. Via een sneetje in de bilplooi wordt een implantaat onder het vet/huidweefsel of onder de bilspier geplaatst. Op deze wijze blijft er na de operatie een minimaal, nauwelijks zichtbaar litteken over.

Direct na de ingreep blijft u onder controle van de kliniek, tot het moment waarop u de kliniek verlaat. Na de operatie kunt u pijn hebben als gevolg van zwelling van het behandelde gebied, en lichte bloeduitstortingen. Ook zullen uw billen een gespannen gevoel geven tot het moment waarop de huid zich heeft aangepast aan de nieuwe bilomvang.

Gedurende zes weken na de behandeling mag u de implantaten niet belasten en dient u dag en nacht een step-in onderbroek te dragen. Deze ondersteunt de nieuwe vorm van uw billen en gaat de zwelling tegen. Wanneer er in de eerste drie maanden veel trekkracht komt op het litteken, kan dit wat breder worden.

De resultaten van een billift of een een bilvergroting

Omdat de zwelling nog moet afnemen en het weefsel en de bilspieren zich nog moeten aanpassen aan de nieuwe situatie en vorm is het resultaat pas na ongeveer drie maanden zichtbaar. Het litteken zal enkele maanden rood zijn. Hierna zal dit meer en meer de kleur van uw huid aannemen en minder zichtbaar worden.

Info aanvragen over Billift

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Billift of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:Billift voor en na foto's

Meer weten over Billift klinieken en tarieven?Deel deze Billift voor en na foto's

Stel uw vraag over Billift en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Billift !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Billift te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Billift wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven