Home » Huidbehandelingen » Camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Huidbehandeling | Camouflagetherapie

Door sommige huidaandoeningen onstaan er pigmentverschillen in de huid. Camouflagetherapie kan dan voor u een oplossing zijn als u last heeft van te weinig pigment of juist van te veel pigment op bepaalde delen van uw lichaam die niet met kleding te bedekken zijn. Met camouflagetherapie worden de huidaandoeningen met pigmentvlekken minder zichtbaar gemaakt. Dit wordt bereikt door het aanbrengen van speciale camouflageproducten. Door een grote variatie in de kleuren van de camouflagecrèmes, is het mogelijk om een onopvallende camouflage aan te brengen. Er wordt gebruik gemaakt van camouflageproducten die watervast, veegvast en huidvriendelijk zijn. Tijdens de camouflagetherapie leert u het aanbrengen van de camouflage. U kunt dan zelf de camouflage dagelijks aanbrengen. Huidbehandeling | Camouflagetherapie | Consult Samen met de huidtherapeut bespreekt en bepaalt u welke kleur of kleuren het meest overeenkomen met de eigen huidskleur. Daarna zal de huidtherapeute u de juiste manier tonen waarop u thuis de crème kan aanbrengen. Doordat er veel van dit soort make-up op de markt verkrijgbaar is, is het immers vaak moeilijk het juiste product te kiezen dat het best bij u past. laat u daarom goed adviseren door de huidtherapeut.

Info aanvragen over Camouflagetherapie

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Camouflagetherapie of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:
Camouflagetherapie klinieken in NederlandCamouflagetherapie klinieken in België

Gesponsorde links

Camouflagetherapie voor en na foto's

Meer weten over Camouflagetherapie klinieken en tarieven?Deel deze Camouflagetherapie voor en na foto's

Stel uw vraag over Camouflagetherapie en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Camouflagetherapie !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Camouflagetherapie te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Camouflagetherapie wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven