Home » Mannen » Besnijdenis

Besnijdenis

Besnijdenis

Circumcisie Bij een circumcisie ofwel besnijdenis wordt een gedeelte of de gehele voorhuid van de penis operatief verwijderd. De operatie gebeurt onder plaatselijke verdoving. Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een besnijdenis, circumcisie; - Als een penis een te nauwe voorhuid en u moeite heeft met plassen, pijn tijdens een erectie of pijn tijdens een geslachtsgemeenschap heeft, - Ontsteking van de voorhuid of van de eikel door een te nauwe voorhuid, - Om hygiënische redenen, - Om godsdienstige redenen (islamitisch, joods).

Besnijdenis | Circumcisie | Behandeling

De operatie gebeurt onder plaatselijke verdoving. De ingreep duurt 20-30 minuten. Bij de operatie wordt de voorhuid verwijderd en worden er rondom oplosbare hechtingen geplaatst aan de basis van de eikel. Deze hechtingen lossen meestal na 7 dagen op en hoeven dus niet verwijderd te worden. Na besnijdenis is de eikel meestal onbedekt. Dit kan met name de eerste dagen zeer gevoelig zijn. Vóór de ingreep zijn er vaak verklevingen aanwezig tussen voorhuid en eikel. Deze worden dan tijdens de operatie losgemaakt en hierdoor ziet de eikel er enkele dagen na de operatie rood en gezwollen uit. Na ruim een week ontstaat er geleidelijk een nieuwe huidlaag. Na de operatie wordt de penis verbonden, vaak met een vettig gaas (unitule) of zalf en vervolgens steriele gazen. Besnijdenis | Circumcisie | Complicaties - Er kan een nabloeding optreden van de wond - Infectie - Abces

Info aanvragen over Besnijdenis

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Besnijdenis of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:Besnijdenis voor en na foto's

Meer weten over Besnijdenis klinieken en tarieven?Deel deze Besnijdenis voor en na foto's

Stel uw vraag over Besnijdenis en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Besnijdenis !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Besnijdenis te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Besnijdenis wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven