Home » Huidbehandelingen » Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een diepe peeling behandeling die populair is bij zowel mannen als vrouwen. Microdermabrasie geeft uw huid een gladder oppervlak en bevordert de groei van gezonde nieuwe cellen.

Microdermabrasie is een goede behandeling voor iedereen die hun huid een gezonde glans willen geven. En is ook een goede behandeling bij bepaalde huidaandoeningen, zoals acne littekens, zonbeschadigde huid, fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken en striae.

Om de beste resultaten te verkrijgen wordt een reeks van 6 behandelingen aanbevolen met een periode van 1 tot 2 weken tussen elke behandeling. Elke behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten.

Resultaten van microdermabrasie

Na de microdermabrasie kunt u een gladdere huid, met een betere structuur en zelfs meer kleur verwachten. Microdermabrasie geeft de huid een lichte gloed, vermindert de verschijning van rimpels, stimuleert de collageen productie en bevordert de groei van gezonde nieuwe cellen. Direct na de behandeling en afhankelijk van hoe gevoelig uw huid is, wordt uw huid licht roze. Dit verdwijnt meestal na een half uur.

Microdermabrasie combineren met andere behandelingen

Het voordeel van microdermabrasie is dat deze behandeling de resultaten van andere huidverjongende behandelingen positief beïnvloedt. Met microdermabrasie houden de effecten van fillers en injectables zoals Botox langer aan. Ook is microdermabrasie heel goed te combineren met behandelingen zoals Fractional laser en IPL huidverjonging.

Info aanvragen over Microdermabrasie

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Microdermabrasie of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:
Microdermabrasie klinieken in NederlandMicrodermabrasie klinieken in België

Gesponsorde links

Microdermabrasie voor en na foto's

Meer weten over Microdermabrasie klinieken en tarieven?Deel deze Microdermabrasie voor en na foto's

Stel uw vraag over Microdermabrasie en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Microdermabrasie !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Microdermabrasie te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Microdermabrasie wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven