Home » Lichaam » Maagdenvliesherstel

Maagdenvliesherstel

Maagdenvliesherstel

Maagdenvliesherstel wordt ook wel hymenreconstructie of maagdenvlies-hersteloperatie genoemd. Het herstellen van het maagdenvlies is een eenvoudige medische operatie. Deze operatie wordt poliklinisch en onder lokale verdoving of onder algehele anesthesie gedaan.

De procedure

Voor er met de ingreep wordt begonnen wordt alles je goed uitgelegd. Het gebeurt onder lokale verdoving, of als je dat liever hebt onder algehele anesthesie. Bij de lokale verdoving wordt er eerst een verdovende vloeistof gespoten op de plaats waar je een prikje krijgt. Daar voel je dus ook niets van.

Bij de ingreep die vijf tot tien minuten duurt wordt met klein deel van het slijmvlies van de vaginawand losgemaakt en wat "ingekort", zodat een nieuw maagdenvlies ontstaat. Een paar uur na de maagdenvlies-hersteloperatie kun je alweer naar huis. Als je na de ingreep naar huis gaat, bloed je niet en heb je ook geen pijn. Je kan met de bus of trein naar huis. Fietsen kan schrijnen en is de eerste dagen af te raden.

Wanneer het door een bekwame arts wordt gedaan, is het resultaat uitstekend. Complicaties zijn er eigenlijk niet. Je krijgt soms antibiotica mee om infecties te voorkomen.

Info aanvragen over Maagdenvliesherstel

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Maagdenvliesherstel of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:
Maagdenvliesherstel klinieken in NederlandMaagdenvliesherstel klinieken in België

Gesponsorde links

Maagdenvliesherstel voor en na foto's

Meer weten over Maagdenvliesherstel klinieken en tarieven?Deel deze Maagdenvliesherstel voor en na foto's

Stel uw vraag over Maagdenvliesherstel en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Maagdenvliesherstel !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Maagdenvliesherstel te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Maagdenvliesherstel wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven