Home » Huidbehandelingen » Fractional Laser

Fractional Laser

Fractional Laser

De Fractional laser therapie is 2007 geïntroduceerd en is een behandeling om de huid en het bindweefsel te vernieuwen, te verjongen. De Fractional laser methode is patiëntvriendelijk, heeft nauwelijks bijwerkingen en de resultaten schijnen heel goed te zijn. Deze behandeling is geschikt voor huidverjonging, rimpels, acné-littekens, roodheid, ouderdomspigment, rosacea, huid pigmentaties.

De werking van Fractional Laser methode
Door de Fractional laser worden d.m.v. laserbundels zeer veel kleine “brandgaatjes” in de te behandelen huid gemaakt. Er worden wel 200-300 lasershotjes per vierkante centimeter gegeven. Ieder lasershot is ongeveer 0,1 mm in doorsnee en dringt 1 mm diep tot ver in de lederhuid door (bindweefsel). Met iedere behandeling wordt zo 30-40% van de behandelde huidgebied verbrand. Deze kleine verbrandingen van de huid en de bindweefsel worden door de omliggende 'gezonde' en niet verbrande basishuidcellen razendsnel vervangen door nieuwe cellen. Het oude bindweefsel wordt snel vervangen door nieuw en elastisch bindweefsel.

Hoeveel behandeling zijn nodig?
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie. Doorgaans zijn 4 tot 6 behandelingen nodig met een rustperiode tussen elke behandeling van 4 weken. Met iedere behandeling wordt zo 30-40% van het behandelde huidoppervlak vernieuwd. Na de tweede behandeling 60 tot 65 %, na de derde 80% en na de vierde behandeling zo’n 90%. Na 4 to 6 behandelingen is op deze wijze de hele opperhuid en het bindweefsel in de lederhuid in het behandelde gebied geheel vernieuwd.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
Voor elke behandeling dient de opperhuid ter voorbereiding op de behandeling grondig gereinigd te worden. Hierna wordt met de laser in een gelijkmatig patroon zeer veel kleine brandgaatjes in de te behandelen gebied geschoten. Direct na elke behandeling is er sprake van roodheid en lichte zwelling van de behandelde huid. De huid wordt dan ook direct na de behandeling gekalmeerd door deze na te koelen en met een speciale crème te behandelen. Deze roodheid en zwelling verdwijnt doorgaans binnen enkele dagen.

Eventuele bijwerkingen van de Fractional Laser
Er zijn weinig tot vrijwel geen bijwerkingen geconstateerd. Wat tijdelijk kan optreden is
- een lichte zwelling
- roodheid van de huid en kan enkele dagen aanhouden
- huidbeschadiging
- gevaar op infectie
- huid kan gaan vervellen

Info aanvragen over Fractional Laser

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Fractional Laser of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:
Fractional Laser klinieken in NederlandFractional Laser klinieken in België

Gesponsorde links

Fractional Laser voor en na foto's

Meer weten over Fractional Laser klinieken en tarieven?Deel deze Fractional Laser voor en na foto's

Stel uw vraag over Fractional Laser en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Fractional Laser !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Fractional Laser te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Fractional Laser wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven