Home » Gezicht » Wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

Naarmate we ouder worden kan de huid van onze voorhoofd uitzakken (huidoverschot). De wenkbrauwen kunnen dan laag komen te zitten. In sommige gevallen kunnen de wenkbrauwen dusdanig laag komen te zitten waardoor men problemen kan krijgen met het zien. Laag zittende wenkbrauwen kunnen ook andere klachten opleveren. Een vaak gehoorde klacht is bijvoorbeeld dat men vindt dat ze altijd moe of te oud uitzien. Een wenkbrauwlift is in zulke gevallen de manier om dit probleem op te lossen.

De behandeling

Een wenkbrauwlift wordt meestal uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Indien gewenst kan deze ingreep ook onder volledige narcose worden uitgevoerd. U hoeft niet opgenomen te worden. Na een paar uur mag u dezelfde dag weer naar huis. Voor de operatie tekent de plastisch chirurg het huiddeel af dat boven de wenkbrauwen weggenomen moet worden. Om het huidoverschot weg te kunnen halen wordt bij de operatie een snee in een plooi vlak boven de wenkbrauw gemaakt. Hierna wordt de snee gehecht. Hierdoor ontstaat er een litteken en dit komt te liggen vlak boven de wenkbrauw.

Het eindresultaat

Na de behandeling wordt geen verband aangebracht. Het geopereerde gebied en ook de oogleden kunnen gezwollen en blauw zijn. Na vijf tot zeven dagen dient u terug te komen om de hechtingen te laten verwijderen. In het begin zullen ook de littekens zichtbaar zijn. Na ongeveer een jaar vervagen deze en zijn vaak nauwelijks zichtbaar.

Het eindresultaat van een wenkbrauwlift is meestal uitstekend te noemen. Echter, pas na zes maanden tot een jaar kan bepaald worden hoe het eindresultaat zal zijn. Heel soms zijn nog kleine aanvullende nacorrecties nodig. Het eindresultaat is meestal blijvend maar houdt het verouderingsproces niet tegen. Als uw huid weer gaat zakken dan is een nieuwe operatie soms noodzakelijk. Ook als de positie van de wenkbrauwen niet geheel symmetrisch is, is een nieuwe operatie soms noodzakelijk.

Risico's en complicaties

- Bloedlekkage

Bloedlekkage na de ingreep is op zich normaal maar soms komt het voor dat de lekkage meer dan normaal is. Dit is meestal geen ernstige complicatie, maar het duurt wel langer voordat zowel het geopereerde gebied en de bovenoogleden er weer normaal uitzien.

- Gevoelloosheid en vochtophopingen

U kunt last krijgen van gevoelloosheid van de omgevende huid van de wenkbrauwen of kunt u wat vochtophoping rond de ogen krijgen. Na verloop van tijd verdwijnen deze klachten vanzelf. In zeldzame gevallen kan een zogenaamde epitheelcyste (een holte met vocht) ontstaan in het litteken. Deze cyste kan eenvoudig worden verwijderd.

Info aanvragen over Wenkbrauwlift

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Wenkbrauwlift of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:Wenkbrauwlift voor en na foto's


Foto voor de Wenkbrauwlift behandeling Foto na de Wenkbrauwlift behandeling
Wenkbrauwlift voor foto - voor de Wenkbrauwlift behandeling
Wenkbrauwlift na foto - foto na de Wenkbrauwlift behandeling

Meer weten over Wenkbrauwlift klinieken en tarieven?Deel deze Wenkbrauwlift voor en na foto's

Stel uw vraag over Wenkbrauwlift en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Wenkbrauwlift !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Wenkbrauwlift te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Wenkbrauwlift wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven