Home » Gezicht » Rimpelbehandeling

Rimpelbehandeling

Rimpelbehandeling

Rimpels in het gezicht kunnen onder andere behandeld worden met injecties (injectables). Een stof die hierbij veel gebruikt wordt is collageen, een eiwitachtige stof die in bindweefsel en kraakbeen voorkomt. Het wordt vooral gebruikt bij fijne, oppervlakkige lijntjes. Collageeninjecties geven direct resultaat. Een nadeel is dat de stof door het lichaam wordt afgebroken zodat de behandeling vaak herhaald moet worden. Daarnaast krijgen sommige mensen een allergische reactie van collageen.

Een ander populair middel is botuline toxine, beter bekend onder de merknaam Botox. Botuline toxine vult de rimpels niet op, maar zorgt dat bepaalde spiertjes in het gezicht tijdelijk niet gebruikt kunnen worden. Hierdoor ontstaan minder rimpels.

Een rimpelbehandeling met injecties is bijna pijnloos; daarom is een verdoving niet nodig. U voelt alleen een klein prikje als de naald in de huid gebracht wordt. Collageen wordt in de huid gespoten. Wel zijn sommige delen van het gezicht wat gevoeliger dan andere. Per behandeling zijn altijd meer prikjes nodig. Hoe lang de rimpelbehandeling duurt is afhankelijk van de grootte van het te behandelen huidoppervlak.

Een rimpelbehandeling met collageen moet meestal een aantal keer worden herhaald. Vlak na een rimpelbehandeling met injecties is de behandelde huid wat rood en kunnen kleine gaatjes van de prikjes zichtbaar zijn. Het is verstandig om de huid na de behandeling te koelen met ijs. Dit gaat roodheid en zwelling tegen. Omdat de huid niet overal even dik is, kan er op sommige plekken wat meer collageen terechtkomen dan op andere. U voelt op zo'n plek dan een klein onderhuids bolletje. Dit kunt u zelf weg masseren door er licht met uw vingertoppen overheen te wrijven.

Als u na collageeninjecties een rode, pijnlijke en opgezwollen huid of jeuk krijgt, dan moet u direct contact opnemen met de plastisch chirurg. U hebt dan waarschijnlijk een allergische reactie.

De volgende middelen zijn afbreekbaar en dus niet permanent;
- Restylane
- Perlane
- Sculptra
- Botox
- Dysport
- Radiesse
- Teosyal
- Visagel

Info aanvragen over Rimpelbehandeling

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Rimpelbehandeling of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:
Rimpelbehandeling klinieken in NederlandRimpelbehandeling klinieken in België

Gesponsorde links

Rimpelbehandeling voor en na foto's

Rimpelbehandeling met CO2-laserbehandeling
Foto voor de Rimpelbehandeling behandeling Foto na de Rimpelbehandeling behandeling
Rimpelbehandeling voor foto - voor de Rimpelbehandeling behandeling
Rimpelbehandeling na foto - foto na de Rimpelbehandeling behandeling

Meer weten over Rimpelbehandeling klinieken en tarieven?Deel deze Rimpelbehandeling voor en na foto's

Stel uw vraag over Rimpelbehandeling en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Rimpelbehandeling !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Rimpelbehandeling te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Rimpelbehandeling wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven