Home » Gezicht » Ontharen ELOS

Ontharen ELOS

 

ELOS Permanent Ontharen

Definitief ontharen middels de ELOS-methode De ELOS-ontharingsmethode is een combinatie van licht en bipolaire hoogfrequente stroom (RF-stroom). De haartjes worden door de lichtflits voorverwarmd waarna de RF-stroom de voorverwarmde haartjes gebruikt als geleiding naar de haarzakjes om deze te kunnen vernietigen.

De ELOS-ontharingsmethode schijnt door deze werking van voorverwarmen en vernietegen effectiever te zijn ten opzichte van de Laser en de IPL-methode. Huidtypen bij de ELOS-ontharingsmethode Alle huidtypen, haarkleuren en alle haarsoorten kunnen veilig behandeld worden omdat niet de lichtflitsen maar de RF-stroom de haarzakjes vernietigt. Met IPL of Laser is vaak een donkere huid niet te behandelen. Bijwerkingen ELOS-methode Omdat deze methode minder belastend is voor de huid zijn er geen bijwerkingen zoals blaren of verbrandingen van de huid. Ook veroorzaakt de RF-stroom geen pijn. Beste resultaat wordt behaald na ongeveer 8 á 10 behandelingen, zo'n 80 tot 90 % haarvermindering.

Info aanvragen over Ontharen ELOS

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Ontharen ELOS of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:Ontharen ELOS voor en na foto's

Meer weten over Ontharen ELOS klinieken en tarieven?Deel deze Ontharen ELOS voor en na foto's

Stel uw vraag over Ontharen ELOS en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Ontharen ELOS !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Ontharen ELOS te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Ontharen ELOS wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven