Home » Gezicht » Teosyal

Teosyal

Wat is TEOSYAL?

TEOSYAL is een gel die in de huid wordt geïnjecteerd met als doel meer volume te geven, zodat lippen voller worden en lijntjes en rimpels minder diep worden. TEOSYAL bevat hyaluronzuur; een natuurlijke substantie die van nature in het lichaam voorkomt. In de huid zorgt TEOSYAL voor volume. Verschillende injectables bevatten dierlijk materiaal. Het hyaluronzuur in TEOSYAL bevat geen dierlijk materiaal.


Wat gebeurt er tijdens een TEOSYAL behandeling?


Tijdens de behandeling wordt de heldere TEOSYAL gel met een hele fijne naald in kleine hoeveelheden in de huid gebracht. De gel zorgt voor volume onder de rimpel, die daardoor omhoog komt en glad wordt. Bij de lippen of de gezichtscontouren zorgt TEOSYAL voor meer volume en vorm.


Hoe lang duurt een behandeling?


De behandeling met TEOSYAL is snel en eenvoudig. Omdat er vooraf niet getest hoeft te worden, kan de behandeling direct worden uitgevoerd. Gemiddeld duurt een behandeling 30 minuten, maar dit kan variëren afhankelijk van het te behandelen huiddeel.


Wat kan worden behandeld?


TEOSYAL kan worden gebruikt om rimpels en groeven te verminderen, de lipcontouren en gezichtscontouren te verbeteren en de lippen meer volume te geven. Veel mensen kiezen ervoor de lijnen tussen de wenkbrauwen, de lijnen tussen neus en mondhoeken en de lippen te behandelen, maar er zijn meer mogelijkheden. Hele diepe rimpels kunnen moeilijk te corrigeren zijn. Vraag uw arts om advies.


Is het pijnlijk?


De meeste mensen ervaren het injecteren als nagenoeg pijnloos. Je kunt de prikjes voelen. Naar wens kan een plaatselijke verdoving worden aangebracht op het te behandelen huiddeel, voorafgaande aan de procedure. Wanneer u wordt behandeld voor meer volume van de lippen krijgt u meestal vooraf een injectie met locale verdoving.


Hoe snel zie ik resultaten?


Direct.


Hoe zie ik er na de behandeling uit?


Direct na de behandeling kan de huid rood zijn, gezwollen, gevoelig zijn of wat jeuken. Dit is een normaal gevolg van het injecteren. Eventueel ongemak is tijdelijk en dit verdwijnt doorgaans binnen enkele dagen. Na behandeling van de lippen kan de mond gezwollen zijn en er soms wat ongelijkmatig uitzien. Dit kan enkele dagen voortduren (tot een week). Wanneer dit ongemak blijft dient u contact op te nemen met uw behandelend arts.


Waar moet ik op letten na een TEOSYAL behandeling?


De eerste 48 uur na de behandeling mag u de behandelde huid niet hard wrijven of masseren. Bij behandeling van de mond probeert u de eerste twee dagen de lippen niet teveel te plooien. Zolang er sprake is van roodheid of zwelling dient u de behandelde huiddelen niet aan intense hitte (solarium of zonnebaden) of extreme kou bloot te stellen.


Kan TEOSYAL worden verwijderd?


Nee. TEOSYAL verdwijnt langzaam op natuurlijke wijze. Wanneer u zich onzeker voelt over uw wensen, kunt u ervoor kiezen de behandeling in stappen op te bouwen.


Kan TEOSYAL een chirurgische ingreep vervangen?


Nee, toch wordt TEOSYAL vaak in combinatie met een chirurgische ingreep gebruikt om rimpeltjes te behandelen die niet door een operatie kunnen worden gecorrigeerd en om het effect van de ingreep te optimaliseren.


Hoe kan ik een TEOSYAL behandeling krijgen?


U kunt contact opnemen met een kliniek waar wordt gewerkt met TEOSYAL of met een gespecialiseerde arts. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en u eventueel helpen met een keuze. Omdat u voor TEOSYAL vooraf geen test hoeft te doen, kunt u direct na een consult worden behandeld.


Waar moet ik aan denken voordat ik een TEOSYAL behandeling krijg?


Kijk naar uzelf in de spiegel en bedenk welk resultaat u verwacht. Probeer uw verwachtingen over te brengen aan uw arts en vraag hem/haar wat mogelijk is.

Info aanvragen over Teosyal

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Teosyal of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:Teosyal voor en na foto's

Meer weten over Teosyal klinieken en tarieven?Deel deze Teosyal voor en na foto's

Stel uw vraag over Teosyal en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Teosyal !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Teosyal te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Teosyal wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven