Home » Tanden » Lumineers

Lumineers

Lumineers

Lumineers is een nieuw product voor mooie witte tanden. Lumineers zijn zuiver porseleinen facings die, in tegenstelling tot kunstof facings, veel duurzamer zijn, niet verkleuren en de tanden beschermen tegen vloeistoffen en andere voedselinvloeden. Lumineers gaan zoals klinisch bewezen 20 jaar mee en matchen natuurlijke tandstructuren waarmee u witte tanden krijgt. Deze porceleinen tandschildjes zijn dun als een contactlens en zorgen voor een recht en wit gebit.

Tanden Bleken versus Lumineers

Tanden bleken geeft een tijdelijk resultaat. Lumineers daarentegen een langer resultaat.

Voordelen Lumineers

- Slijpen en injecties zijn overbodig, de tandarts neemt een afdruk van het gebit en vervolgens worden de Lumineers tijdens de 2e afspraak in minder dan één uur geplaatst
- Geen gevoelige tanden met Lumineers omdat Lumineers met minimale tandpreparatie direct geplaatst kunnen worden
- Kleurstoffen hebben geen invloed op Lumineers, gele vlekken voorgoed onder witte tanden
- Geen angst van patiënten voor de tandarts, in een enkel geval wordt de tand licht bijgeslepen, maar beperkt zich dit tot de oppervlakte en worden nooit gevoelige tandstructuren aangeraakt
- Lumineers kunnen elk moment verwijderd worden zonder beschadiging van het gebit

Veel gestelde vragen over Lumineers

 

Waarin verschillen Cerinate Lumineers ten opzichte van traditionele veneer behandelingen?


Lumineers kunnen zo dun worden gemaakt als een contactlens (ongeveer 0,2 mm), maar toch 100% verkleuringen weg kunnen werken. Verder moet bij traditionele veneers gevoelige tandstructuur verwijderd worden voordat ze geplaatst kunnen worden. Behalve dat bij Lumineers de tanden zelden minimaal bewerkt hoeven te worden, kunnen micro-lekkages of micro-breukjes niet ontstaan.

Wat is het verschil tussen Lumineers en kunstof facings?

Lumineers zijn super dun (0.2mm), kleurvast en van gepatenteerd Cerinate porcelein gemaakt. Kunstof facings verkleuren door het gebruik van bv thee, koffie, wijn enz., reageren op warm en koud en geven risico op lekkages waardoor carries vorming (gaatjes) voor de hand ligt. Ik denk dat ik een beugel nodig heb om mijn tanden recht te zetten, maar ik wil niet zo lang met een beugel lopen.

Kunnen Lumineers een oplossing bieden?

In de meeste gevallen zijn Lumineers een uitstekend alternatief voor een orthodontische behandeling. Uw tandarts kan uitsluitsel geven na het bekijken van uw gebit en u dan adviseren wat het beste is. Uw Lumineers zullen de vorm krijgen om uw tanden recht op een rij te laten lijken. Aan de achterkant wat u zelf voelt verandert er dus niets.

Ik heb last van gevoelige tanden, zijn Lumineers een optie voor mij?

Voor Lumineers loopt u geen risico op gevoelige tanden. In tegenstelling tot andere methoden om witte tanden te krijgen worden uw tanden voor Lumineers niet bewerkt. Gevoelige tandstructuren worden zelfs beter beschermd waar Lumineers geplaatst zijn.

Wat is het voordeel van Lumineers ten opzichte van tanden bleken?

Het bleken van tanden geeft wisselende resultaten. Lumineers bieden u een gegarandeerd en tevens permanent resultaat waarbij u zelf exact de kleur kunt kiezen.

Wat zijn de kosten om de tanden van Lumineers te voorzien?

De kosten bestaan uit twee delen, een deel bedraagt de porseleinen Lumineer en het andere deel is de vergoeding van de tandarts. Omdat elke patient uniek is, vereisen Lumineers maatwerk voor uw gebit. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om vooraf een prijsindicatie te geven voor uw Lumineers.

Hoe lang gaan de Cerinate Lumineers mee?

Klinisch onderzoek op langer termijn wijst uit dat Lumineers By Cerinate meer dan 20 jaar perfect blijven. Cerinate biedt 5 jaar garantie als de Lumineers zijn geplaatst door een tandarts die het Lumineers seminar heeft gevolgd en gecertificeerd is.

Kunnen Lumineers verwijderd worden als ik dat wil?

Ja, Lumineers kunnen volledig verwijderd worden. Dat is dankzij het niet beslijpen van de gevoelige tandstructuur hierdoor is de natuurlijke tand dus nog helemaal in tact en sterk.

Info aanvragen over Lumineers

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Lumineers of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:Lumineers voor en na foto's

Meer weten over Lumineers klinieken en tarieven?Deel deze Lumineers voor en na foto's

Stel uw vraag over Lumineers en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Lumineers !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Lumineers te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Lumineers wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven