Home » Lichaam » Maagballon

Maagballon

Maagballon tegen overgewicht

Overgewicht kwijraken of proberen af te slanken door het gebruik van bijvoorbeeld pillen, een dieet, sonja bakkeren of sporten is niet altijd eenvoudig. Vaak is een behaalde resultaat niet blijvend en is men na een tijdje weer terug op het oude gewicht.

Maagverkleining met maagballon als oplossing

Voor mensen met een extreen overgewicht kan een operatie, waarbij de maag wordt verkleind een oplossing bieden. Niet iedereen komt hiervoor in aanmerking. Informeer bij de kliniek of vraag een consult aan als u zeker wilt zijn of u voor maagballon in aanmerking komt.

Met een maagballon kunnen in korte tijd goede resultaten worden geboekt. Gemiddeld verliezen zowel mannen als vrouwen met een maagballon 20% van hun gewicht.

In tegenstelling tot een maagband is het plaatsen van een maagballon geen operatieve ingreep, gebeurt poliklinisch en duurt ongeveer een half uur.  Maagballon wordt geplaatst via de mond en de slokdarm waarna hij met lucht of water wordt gevuld.

Na de behandeling

Gedurende 2 - 3 dagen kunt u flink misselijk zijn en pijnklachten hebben. Het lichaam heeft ongeveer 10 dagen nodig om zich aan te passen en gedurende deze tijd moet u rustig aan doen. Daarna kunt u weer alles doen wat u gewend was.

De maagballon drijft als het ware in de maag en zorgt voor een vol gevoel. Belangrijk is wel dat voor een goed resultaat voldoende lichaamsbeweging essentieel is. Ook nauwgezet volgen van de door de diëtiste verstrekte adviezen is hierbij van groot belang.

Stabiel gewicht

Na maximaal 6 maanden wordt de maagballon verwijderd. Inmiddels heeft u uw eetgewoonten en leefpatroon zodanig kunnen aanpassen, dat uw gewicht stabiel blijft.

Info aanvragen over Maagballon

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Maagballon of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:Maagballon voor en na foto's

Meer weten over Maagballon klinieken en tarieven?Deel deze Maagballon voor en na foto's

Stel uw vraag over Maagballon en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Maagballon !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Maagballon te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Maagballon wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven