Home » Borsten » Breform - Borstlift

Breform - Borstlift

Breform Borstlift

Door veroudering van de huid, zwaartekracht en borstvoeding verliezen borsten hun natuurlijke vorm. Met behulp van Breform ( een inwendige bh ) kunnen ‘hangende’ borsten langdurig verholpen worden. Een Breform is het best toepasbaar bij middelmatig grote borsten, bij grote borsten zal er eerst een verkleining moeten plaatsvinden.

Breform kan worden uitgevoerd bij vrouwen die: bevallen zijn, een stabiel/evenwichtig gewicht hebben en die niet-roken. Het is niet aan te raden om de Breform te laten implanteren wanneer u in de toekomst nogmaals zwanger wilt worden, dit omdat door zwangerschap de borsten groter kunnen worden zodat het effect van de Breform wegvalt.

De procedure

De interne bh wordt door de chirurg ingebracht in het vette gedeelte van de borst en gehecht aan de boezem en borstspier. De Breform is gemaakt van polyester, een van de oudste implanaatproducten die zijn toepassing in andere gebieden van de geneeskunde reeds bewezen heeft. De Breform kan niet gevoeld worden in de huid, tevens wordt de functionaliteit van de borst niet aangetast. Wel is het mogelijk dat de borst in de eerste zes maanden (over) gevoelig is. Er treden geen verdere bijwerkingen op bij de Breform, ook is het met de Breform mogelijk om mammografie studies te laten uitvoeren.

De Breform kan op drie verschillende manieren worden uitgevoerd, welke methode wordt uitgevoerd is o.a. afhankelijk van de kwaliteit van de huid, de grootte van de borsten, de mate waarin de borsten hangen en de gewenste grote van de borsten.

Hieronder volgt een korte uitleg van de verschillende methoden.

 

Breform Mastopexie

Wordt uitgevoerd onder algemene narcose en is geschikt voor hangende borsten van normale groote. De mate van littekenvorming beperkt zich in de meeste gevallen tot het gebied van de tepel, maar het kan ook voorkomen dat in gevallen van lage huidkwaliteit er ook littekens vormen onder de tepel of onder bij de borst.

Breform Reduction

Wordt uitgevoerd ter ondersteuning van een chirurgische borstverkleining. Met gebruik van Breform wordt de natuurlijke vorm van de borst behouden en littekenvorming tot een minimum beperkt.

Breform reconstructie na mammectomy (afzetten van borst)

Wanneer er sprake is van 1 gezonde borst kan daar de breform in worden gebracht, dit omdat de natuurlijke borst in vorm zal afwijken van de gerecontstrueerde borst. Om een zo goed mogelijik gelijkmatig effect te bereiken vindt de toepassing plaats in de gezonde borst.

Info aanvragen over Breform - Borstlift

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Breform - Borstlift of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:
Breform - Borstlift klinieken in NederlandBreform - Borstlift klinieken in België

Gesponsorde links

Breform - Borstlift voor en na foto's

Meer weten over Breform - Borstlift klinieken en tarieven?Deel deze Breform - Borstlift voor en na foto's

Stel uw vraag over Breform - Borstlift en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Breform - Borstlift !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Breform - Borstlift te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Breform - Borstlift wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven