Home » Borsten » Borstverkleining dmv liposculptuur

Borstverkleining dmv liposculptuur

Borstverkleining d.m.v. liposculptuur

Te zware borsten kunnen op langere termijn rugklachten veroorzaken. Een borstverkleining door middel van liposculptuur in plaats van een borstverkleinende operatie is een mogelijkheid. De borsten die te zwaar zijn bestaan immers voor een groot deel uit vetweefsel.

Helaas is niet iedereen die (te) zware borsten heeft geschikt voor deze behandeling. U dient in verhouding voldoende vetweefsel te hebben. Alleen de arts kan tijdens een consult bepalen of u voor een borstverkleining d.m.v. liposculpture in aanmerking komt.

De voor- en nadelen van een borstverkleining d.m.v. liposculptuur

Voordelen

- De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving
- De behandeling is minder belastend. Na de behandeling kunt u weer naar huis
- Er wordt geen klierweefsel weggenonmen.Borstvoeding blijft mogelijk
- Minimale littekens en zijn dusdanig klein dat ze na verloop van tijd niet meer zichtbaar zijn

Nadelen

- Niet iedereen met (te) zware borsten komt in aanmerking
- Voor het slagen van de behandeling moet in verhouding voldoende vetweefsel aanwezig zijn

Het consult

Tijdens het consult met de arts wordt bekeken en onderzocht of een borstverkleining d.m.v liposculptuur voor u geschikt is. De arts onderzoekt de verhoudingen van vetweefsel en de elasticiteit van uw huid. Van belang is ook dat u de arts verteld of én welke medicijnen u gebruikt. Bepaalde medicijnen ( zoals aspirine of salicylaten bevattende medicijnen ) mag u voorafgaand aan de behandeling niet gebuiken. Ook kan de arts verzoeken om een bloedonderzoek en/of een hartflimpje.

De behandeling

De totale duur van de behandeling is ongeveer 2 uur. Na de plaatselijke verdoving maakt de arts een paar kleine sneetjes in de huid. Vervolgens wordt via een canule ( een dunne buis van 2 mm ) een soort verdovings- en infiltratievloeistof onder de huid van de te behandelen zone ingebracht. Deze vloeistof zorgt voor de onderhuidse verdoving van de te behandelen gebied en tevens voor het losweken van de vetcellen. Nadat de vetcellen zijn losgeweekt worden deze via de canule weggezogen ( Er wordt dus geen klierweefsel weggezogen. Borstvoeding blijft mogelijk ).

De arts zal aan het eind u verzoeken te gaan staan. Zo kan hij/zij duidelijk zien of er nog enige vetweefsel weggehaald dient te worden. Als dit niet het geval is worden uw wondjes afgeplakt en dient u een compressie BH om te doen. Deze steun BH is nodig om druk te geven op de behandelde gebieden.

Na de ingreep

De arts vertelt u waar u op moet letten om het herstel zo goed mogelijk te laten verlopen. Deze informatie krijgt u uiteraard ook schriftelijk mee. Wat belangrijk is dat u de compressie BH minimaal een week tot 10 dagen permanent moet dragen. Daarna mag u deze afdoen. Het kan zijn dat u zich duizelig voelt nadat u de steun BH voor het eerst uitdoet. Werken kunt u weer een week na de operatie. Na ongeveer een maand volgt de eerste controle bij de arts.

Info aanvragen over Borstverkleining dmv liposculptuur

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Borstverkleining dmv liposculptuur of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:
Borstverkleining dmv liposculptuur klinieken in NederlandBorstverkleining dmv liposculptuur klinieken in België

Gesponsorde links

Borstverkleining dmv liposculptuur voor en na foto's

Meer weten over Borstverkleining dmv liposculptuur klinieken en tarieven?Deel deze Borstverkleining dmv liposculptuur voor en na foto's

Stel uw vraag over Borstverkleining dmv liposculptuur en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Borstverkleining dmv liposculptuur !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Borstverkleining dmv liposculptuur te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Borstverkleining dmv liposculptuur wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven