Home » Lichaam » BodyTite

BodyTite

BodyTite

Liposuctie is tegenwoordig een alom bekende methode om overtollig vet te verwijderen op diverse plaatsen op het lichaam. Nu is er een nog nieuwere techniek ontwikkeld, de BodyTite.

BodyTite heeft als grootste voordeel ten opzichte van de ‘klassieke’ liposuctie dat men vrijwel direct na de ingreep weer de gewone dagelijkse routine kan hervatten. Een BodyTite behandeling wordt toegepast om lichaamscontouren te verbeteren of de ‘zwangersschapbuikje' te verwijderen. BodyTite kan op nagenoeg alle plaatsen van het lichaam worden toegepast waar vetophopingen ontstaan, zoals de kin, hals en knieen. Door de vernieuwde techniek is het echter ook mogelijk om cellulite te verwijderen en de huidelasticiteit te herstellen. Ook voor de BodyTite geldt dat dit geen makkelijke manier is om overgewicht terug te dringen.

Indicaties voor een BodyTite

BodyTite is geschikt voor iedereen die ongewenste vetophopingen heeft en die zelfs met diëten of sporten niet verdwijnen en daarbij cellulitis of striae wil aanpakken of de huid wil verstrakken.

De techniek

BodyTite maakt gebruik van de zogenaamde RFAL (Radio Frequency Assisted Liposuction) techniek. Radio golven smelten alleen de te behandelen vetcellen, zonder het omliggende weefsel aan te tasten. Vervolgens worden deze gesmolten vetcellen via een minuscuul buisje/slangetje en sneetje uit het lichaam verwijderd. Doordat het vet eerst gesmolten wordt is het makkelijker te verwijderen en geeft het nadien veel minder pijnlijke beurse plekken en zwellingen dan bij een klassieke liposuctie. Bij BodyTite wordt gebruik gemaakt van een computer en een apart apparaat dat radiogolven uitzendt. De computer zorgt ervoor dat de radiogolven nooit te heet worden.

De BodyTite behandeling

Een BodyTite-behandeling is een poliklinische behandeling en vindt plaats onder plaatselijke verdoving. Is nagenoeg pijnloos en toepasbaar op meerdere lichaamsdelen. Overtollig vet kan bijvoorbeeld worden weggesmolten van de heupen, kin, dijen, billen, buik, taille en zelfs de knieën. Na de behandeling kunt u, onder begeleiding naar huis.

Mogelijke bijwerkingen van BodyTite

Direct na de behandeling kunnen de behandelde zones pijnlijk, beurs en verdooft aanvoelen maar aanzienlijk minder dan na een ‘klassieke’ liposuctie. Gedurende de dag verdwijnt het verdoofde gevoel langzaam. Enige zwelling kan ontstaan, deze zal binnen enkele dagen verdwijnen. Na de BodyTite bent u minder lang uit de running dan bij een ‘klassieke’ liposuctie. In principe kunt u direct uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken, echter zware lichamelijke belasting dient vermeden te worden. Wel dient u, afhankelijk van de behandelde zone, een tijdje een drukpak te dragen.

Resultaten van BodyTite behandeling

Direct na de behandeling is al resultaat te zien. Na 6 tot 12 weken is het definitieve resultaat zichtbaar. Hoe snel u herstelt is uiteraard afhankelijk van de behandelde zone en uw gestel. Er blijven geen zichtbaar ontsierende littekens zichtbaar.

Info aanvragen over BodyTite

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over BodyTite of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:BodyTite voor en na foto's

Bodylift
Foto voor de BodyTite behandeling Foto na de BodyTite behandeling
BodyTite voor foto - voor de BodyTite behandeling
BodyTite na foto - foto na de BodyTite behandeling

Meer weten over BodyTite klinieken en tarieven?Deel deze BodyTite voor en na foto's

Stel uw vraag over BodyTite en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over BodyTite !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over BodyTite te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over BodyTite wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven