Home » Gezicht » laviv

laviv

Hoe werkt laVív

De gepatenteerde technologie achter laVív is een geavanceerd proces dat honderden miljoenen fibroblasten van iemands eigen huidcellen kweekt en aan laVív toevoegt om deze vervolgens bij de patiënt in te spuiten  ter bestrijding van de lachrimpels. In de normale huid zijn fibroblasten verantwoordelijk voor de productie van collageen. De aanmaak van collageen is een natuurlijk proces en zorgt voor huidverjonging. Naarmate we ouder worden maken wij door tekort aan fibroblasten, minder collageen aan waardoor er rimpels ontstaan.

Fibroblasten kweken - individuele behandeling

Om deze fibroplasten te kweken worden fibroblast monsters genomen van achter het oor van de patiënt en verzonden naar het Fibrocell Science lab. Het kweken duurt dan ongeveer 90 dagen. De honderden miljoenen gekweekte fibroblasten worden vervolgens ingevroren totdat het nodig is voor de behandeling. Er zijn in totaal drie behandelingen met laVív nodig met een tussenpoos van drie tot zes weken. Per behandeling worden er enkele tientallen miljoenen fibroblasten ingespoten.

Behandeling om de 6 maanden

Omdat de celvernieuwing middels laVív een natuurlijk proces is, is het effect van de behandeling niet direct zichtbaar. Pas na drie maanden zijn de lachrimpels weg en het effect houdt slechts zed maanden aan. Voor een rimpelloze lach dient een patiënt dus na elke 6 maanden een behandeling van drie sessies te ondergaan. Er wordt nog onderzocht hoe het effect langer vastgehouden kan.

Bijwerkingen van laVív

In klinische studies waren de meest voorkomende bijwerkingen op de plaats van de injectie; jeuk, roodheid, blauwe plekken, zwelling, pijn, bloeding, oedeem, knobbeltjes, pukkels, irritatie en ontsteking van de huid. Deze verdwenen binnen een week na de injectie.

Wanneer verkrijgbaar in Nederland

Het is nog onduidelijk wat een behandeling met laVív gaat kosten en wanneer laVív in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Verwachting is medio 2012.

Info aanvragen over laviv

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over laviv of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:laviv voor en na foto's

Meer weten over laviv klinieken en tarieven?Deel deze laviv voor en na foto's

Stel uw vraag over laviv en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over laviv !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over laviv te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over laviv wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven