Home » Mannen » Penisverlenging

Penisverlenging

Penisverlenging

Niet iedere man is tevreden over de lengte van zijn penis. Vooral een kleine penis wordt als problematisch ervaren. De plastisch chirurg kan dit probleem oplossen. Tegenwoordig bestaat de mogelijkheid de penis enige centimeters te verlengen. Behandeling De ingreep vindt plaats onder lokale verdoving of algehele anesthesie. In de schaamstreek wordt een sneetje gemaakt boven de basis van de penis. De ophangbandjes die de penis binnen het lichaam op zijn plaats houden worden doorgesneden en op een andere plaats zodanig vastgemaakt dat de penis naar voren zal bewegen en langer wordt. Het litteken zal nauwelijks zichtbaar zijn, het wordt na verloop van tijd bedekt door het schaamhaar. Een verlenging van twee tot vier centimeter is haalbaar. Na de behandeling Door het aanwezige wondvocht kan de penis in eerste instantie korter lijken. Het resultaat van de verlenging is meestal pas goed zichtbaar wanneer al het wondvocht is weggetrokken. Dit zal ongeveer drie maanden in beslag nemen. Na de ingreep dient u een aantal dagen rustig aan te doen. Vervolgens kunt u uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Sexuele activiteit dient gedurende ongeveer zes weken vermeden te worden, zodat goed herstel kan plaatsvinden.

Info aanvragen over Penisverlenging

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Penisverlenging of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:
Penisverlenging klinieken in NederlandPenisverlenging klinieken in België

Gesponsorde links

Penisverlenging voor en na foto's

Meer weten over Penisverlenging klinieken en tarieven?Deel deze Penisverlenging voor en na foto's

Stel uw vraag over Penisverlenging en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Penisverlenging !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Penisverlenging te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Penisverlenging wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven