Home » Gezicht » Lipcorrectie

Lipcorrectie

Lipcorrectie

Met behulp van lipcorrectie kunnen de lippen relatief eenvoudig voller of juist smaller worden gemaakt.

Voor het voller maken van de lippen kan gekozen worden tussen injecties op basis van silicone gebaseerde stoffen of lichaamseigen vetten. Wanneer gekozen wordt voor de laatste mogelijkheid wordt dit lipofilling of lipostructuur genoemd. Door inspuiting van tijdelijke silicone stoffen zoals Hyaluronzuur en New-Fill kunnen de lippen op een nauwkeurige manier gecorrigeerd worden aangepast. De inspuiting kan ook permanent gebeuren er dient dan gebruik te worden gemaakt van Resytlane.

De behandeling

Voor deze behandeling is geen verdoving noodzakelijk, wel zijn er vaak een aantal inspuitingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het is ook mogelijk om de lippen te verkleinen met maximaal 25%, dit gebeurt veelal operatief. Met behulp van een kleine insnijding in de overgang van de vochtige/droge zijde van de lip wordt een klein strookje mondslijmvlies verwijderd vervolgens wordt dit dichtgehecht.

Tevens kan er een vormcorrectie plaatsvinden voor de zogenoemde gummy smile. Iemand heeft een gummy smile wanneer als deze lacht het tandvlees grotendeels zichtbaar wordt. Dit wordt relatief eenvoudig verholpen door een ingreep die myotomie wordt genoemd. Hierbij wordt een binnenmondse insnijding gemaakt, waardoor de hefspier, die de gummysmile veroorzaakt afzwakt waardoor het tandvlees minder bloot komt te liggen.

Bijwerkingen van lipcorrecties kunnen zijn dat het behandelde deel wat licht en rood gezwollen kan aanvoelen, dit zal na verloop van tijd vanzelf overgaan.

Info aanvragen over Lipcorrectie

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Lipcorrectie of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:Lipcorrectie voor en na foto's

Meer weten over Lipcorrectie klinieken en tarieven?Deel deze Lipcorrectie voor en na foto's

Stel uw vraag over Lipcorrectie en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Lipcorrectie !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Lipcorrectie te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Lipcorrectie wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven