Home » Gezicht » Kaakcorrectie

Kaakcorrectie

Kaakcorrectie

Kaakcorrectie wordt uitgevoerd wanneer er sprake is van een afwijkende stand van de kaak, waarbij evenwicht wordt bereikt tussen de rij tanden en kiezen van de onder- en bovenkaak evenals luchtwegen en gezichtuitdrukking.

Alvorens men tot de daadwerkelijke operatie overgaat zal eerst enige tijd een beugel moet worden gedragen, dit zal moeten worden voortgezet tot na de operatie. De gehele behandeling zal 1,5 tot 2 jaar in beslag nemen. Er zijn vier verschillende behandelingen: kaakcorrectie bij een te grote onderkaak, kaakcorrectie bij een te kleine onderkaak, verplaatsing van de hele bovenkaak en verplaatsing van gedeeltes van de kaak.

Hieronder volgt een beschrijving van de verschillende behandelingen:

1. Kaakcorrectie bij een te grote onderkaak; deze wordt via een verticale botsnede in de onderkaak naar achteren geplaatst. Het deel waaraan het kaakkopje vastzit wordt dan naar buiten toe geschoven, hierdoor kan de onderkaak naar achteren worden geplaatst. Na de behandeling worden de kaken met behulp van staaldraadjes aan elkaar bevestigd die na zes weken verwijderd mogen worden. Met deze methode kan in de periode na de ingreep alleen vloeibaar voedsel genuttigd worden, dit omdat de mond na de operatie nog niet geopend kan worden.

2. Kaakcorrectie bij een te kleine onderkaak; met deze behandeling wordt de onderkaak verlengd door hem te splijten zodat deze kan worden uitgeschoven. Wanneer deze is uitgeschoven naar voren, bestaat er contact tussen de botdelen, deze kunnen vervolgens weer aan elkaar vastgroeien. Om de onderkaak in de gewenste stand tegen de bovenkaak te plaatsen kunnen de kaken met schroefjes of met draadjes aan elkaar worden vastgezet. Op deze manier is het mogelijk om de mond na operatie gelijk weer te openen. Als gevolg van deze ingreep kan in de kin en onderlip een vreemd gevoel optreden, dit zal vanzelf herstellen.

3. Verplaatsing van de hele bovenkaak; deze wordt via een horizontale botsnede door de neusbijholten in de bovenkaak en door het neustussenschot aangebracht. Daarna wordt de bovenkaak op de juiste plaats gezet, waneer er hierbij een tekort is aan bot wordt dit uit de onderkaak of uit de bekkenkam genomen. De kaak wordt vastgezet met behulp van schroefjes of draden. Na de operatie kan de mond direct weer geopend worden.

4. Verplaatsing van gedeeltes van de kaak;
tegenwoordig wordt dit in veel gevallen opgelost door middel van verwijderbare en semi-permanente beugels. In ernstige gevallen kan ervoor gekozen worden om alleen het bot van de kin te verplaatsen.

Info aanvragen over Kaakcorrectie

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Kaakcorrectie of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:Kaakcorrectie voor en na foto's

Jukbeenderen vrouwen
Foto voor de Kaakcorrectie behandeling Foto na de Kaakcorrectie behandeling
Kaakcorrectie voor foto - voor de Kaakcorrectie behandeling
Kaakcorrectie na foto - foto na de Kaakcorrectie behandeling
Jukbeenderen mannen
Foto voor de Kaakcorrectie behandeling Foto na de Kaakcorrectie behandeling
Kaakcorrectie voor foto - voor de Kaakcorrectie behandeling
Kaakcorrectie na foto - foto na de Kaakcorrectie behandeling

Meer weten over Kaakcorrectie klinieken en tarieven?Deel deze Kaakcorrectie voor en na foto's

Stel uw vraag over Kaakcorrectie en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Kaakcorrectie !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Kaakcorrectie te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Kaakcorrectie wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven