Home » Borsten » Tepelhofcorrectie

Tepelhofcorrectie

Tepelhofcorrectie

Bij een tepelhofcorrectie wordt de vorm van het tepelhof gecorrigeerd of vindt er correctie van afgezakte/ingetrokken of te grote tepels plaats.

Hieronder vindt u een korte uitleg van de verschillende ingrepen.

1- Tepelhofverkleining

Hierbij wordt de gepigmenteerde huid met behulp van een insnijding rond de buitenkant van het tepelhof of rond de tepel weggesneden. Wanneer de tepelhof gezwollen is, kan dit verholpen worden door het verwijderen van het klierweefsel onder de huid. Bij deze ingreep blijven de borstklier en melkgangetjes in tact waardoor borstvoeding geen probleem oplevert.

2- Pigmentatie van het tepelhof

Wanneer pigment afwezig is rond het tepelhof kan dit gereconstrueerd worden met behulp van injecties met inkt, waarbij de kleur van de inkt past bij de natuurlijke pigmentatie van het tepelhof.

3- Liften van het tepelhof

Het liften van het tepelhof is mogelijk om verschillende manieren.

Benellli Lift

Met behulp van een Benelli Lift wordt een gedeelte van het tepelhof verwijderd met behulp van een zogenaamde lolly incisie, dit is een circulair litteken rondom het tepelhof met een staartje naar beneden, op deze manier geneest het litteken in een smalle lijn. Vervolgens wordt het omliggende weefsel weer aan het tepelhof gehecht.

Bennelli-Lolly Lift

De Benelli-lolly lift is een andere methode. Hierbij worden er inkepingen rondom het tepelhof tot aan de borstplooi gemaakt om zo de verzakking van het tepelhof te verminderen.

Borstlift met tepelhofverkleining

De laatste methode is die van borstlifting met tepelhofverkleining, hierbij wordt de overtollige huid verwijderd om de afzakkende borst te liften. Tevens kan dan het tepelhof tegelijkertijd gecorrigeerd worden, de insnijding wordt gehecht met behulp van een ‘anker’, dit is een rond het tepelhof, met een verticale lijn richting de borstplooi.

4- Ingetrokken tepels

Er zijn hier verschillende soorten oorzaken en behandelingen voor. Wanneer een tepel slecht aangelegd is, zal de tepel tijdens de puberteit via de melkgangetjes naar binnen toe worden getrokken. Dit kan verholpen worden door onder plaatstelijke verdoving de melkgangetjes los te maken, borstvoeding is dit geval nier meer mogelijk. Het kan ook voorkomen dat een normaal gevormde tepel naar binnen wordt getrokken, dit kan verholpen worden en hierbij blijven de melkgangetjes in tact waardoor borstvoeding mogelijk blijft

Info aanvragen over Tepelhofcorrectie

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Tepelhofcorrectie of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:
Tepelhofcorrectie klinieken in NederlandTepelhofcorrectie klinieken in België

Gesponsorde links

Tepelhofcorrectie voor en na foto's

Meer weten over Tepelhofcorrectie klinieken en tarieven?Deel deze Tepelhofcorrectie voor en na foto's

Stel uw vraag over Tepelhofcorrectie en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Tepelhofcorrectie !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Tepelhofcorrectie te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Tepelhofcorrectie wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven