Home » Gezicht » Lipolyse

Lipolyse

Lipolyse

Lipolyse moet niet worden gezien als een nieuw middel voor gewichtsverlies. Lipolyse is een uitstekende methode om kleine vetophopingen te doen verminderen, of zelfs te doen verwijderen. Het gaat juist om die vetophopingen die met een dieet en sporten niet weg te krijgen zijn.

De actieve stof is phosphatidylcholine (lecithine), gewonnen uit sojabonen, wordt middels kleine prikjes direct in de ongewenste vetophopingen gegeven. Het enzym phosphatidylcholine splitst het vet in kleine deeltjes die vervolgens door het lichaam op natuurlijke wijze worden afgevoerd. Het genoemde enzym wordt in de geneeskunde ook gebruikt bij een gestoorde vetstofwisseling van de lever.

De behandeling

De arts geeft meerdere onderhuidse injecties direct in het probleemgebied. De huid wordt op gevoelige plaatsen met een crème verdoofd. Na de behandeling, welke ongeveer een half uur duurt, kunt u direct uw normale bezigheden direct hervatten. De tijdelijke bijwerkingen na de behandeling zijn roodheid, een beurs gevoel, soms enkele blauwe plekjes, een branderige pijn bij het aanraken en een lichte zwelling. Na enkele dagen tot een week zijn de meeste bijwerkingen verdwenen. De zwelling kan iets langer aanhouden.

Het resultaat

Na de Lipolyse behandeling begint het vet in het behandelde gebied langzaam op te lossen en wordt vervolgens door het lichaam afgevoerd. Een groot voordeel van een Lipolyse behandeling is dat het vet gelijkmatig wordt afgevoerd. Het uiteindelijke effect van de behandeling met Lipolyse is na 2 maanden te beoordelen.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de locatie en de grootte van het gebied. Over het algemeen zijn 1 tot 4 behandelingen met een interval van 6 tot 8 weken nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het resultaat van de behandeling met Lipolyse is blijvend. Meer dan 80% van de cliënten is zeer tevreden na afloop van de behandeling. Bij 3 tot 5 % van de mensen heeft Lipolyse geen of weinig effect.

Info aanvragen over Lipolyse

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Lipolyse of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:Lipolyse voor en na foto's

Injectie-lipolyse vrouw - kin. Wilt u meer weten? Vraag dan de brochure aan.
Foto voor de Lipolyse behandeling Foto na de Lipolyse behandeling
Lipolyse voor foto - voor de Lipolyse behandeling
Lipolyse na foto - foto na de Lipolyse behandeling

Meer weten over Lipolyse klinieken en tarieven?Deel deze Lipolyse voor en na foto's

Stel uw vraag over Lipolyse en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Lipolyse !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Lipolyse te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Lipolyse wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven