Home » Gezicht » Permanente Make-Up

Permanente Make-Up

Permanente Make-Up

Steeds meer vrouwen kiezen voor permanente make up en is ideaal bij het sporten, zwemmen, in de sauna en voor mensen met gevoelige ogen die slecht tegen cosmetica kunnen. Permanente make up bestaat al heel wat jaren. Toch wint het pas de afgelopen jaren sterk aan populariteit. Dat komt doordat er steeds meer mogelijk is en door de toenemende kwaliteit van zowel apparatuur als pigmenten. Daarnaast spelen opleidingsniveau en ervaring van de permanente make up specialiste een belangrijke rol bij de kwaliteit van het eindresultaat.

Permanente make up is volkomen veilig en zelfs mensen met een allergische huid kunnen de behandeling ondergaan. Permanente make up veroorzaakt geen ontstekingen of hinderlijke zwellingen. Men hoeft ook niet dagenlang thuis te blijven na een behandeling.

De behandeling

Middels een flinterdunne naald wordt een pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage (= voor altijd) gaat het om inbreng in de bovenste huidlaag. Aangezien het huidvernieuwingsproces gewoon doorgaat zwajt de pigmentering af. Gemiddeld blijft permanente make up 3 tot 5 jaar mooi.

Na de behandeling

Na de behandeling ontstaan er kleine korstjes en die vallen vanzelf weer af. Direct na het aanbrengen lijkt de kleur van het pigment donkerder. Het eindresultaat is dan ook pas goed zichtbaar als de korstjes helemaal zijn verdwenen, meestal binnen een week. Na circa 4 weken kan een nabehandeling nodig zijn omdat het pigment in eerste instantie afgestoten kan worden door het lichaam.

Info aanvragen over Permanente Make-Up

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Permanente Make-Up of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:
Permanente Make-Up klinieken in NederlandPermanente Make-Up klinieken in België

Gesponsorde links

Permanente Make-Up voor en na foto's

Meer weten over Permanente Make-Up klinieken en tarieven?Deel deze Permanente Make-Up voor en na foto's

Stel uw vraag over Permanente Make-Up en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Permanente Make-Up !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Permanente Make-Up te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Permanente Make-Up wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven