Home » Huidbehandelingen » Littekenbehandeling

Littekenbehandeling

Littekenbehandeling | Littekencorrectie | Hypertrofische littekens | Keloid

Wat zijn littekens? Littekens worden gevormd na diepe beschadiging van de huid. Wanneer alleen de opperhuid wordt beschadigd, bijvoorbeeld bij oppervlakkige schaafwonden, zullen geen littekens optreden. Littekens kunnen ontstaan t.g.v. een ongeval of een brandwond of na operaties. Littekens worden gevormd na diepe beschadiging van de huid. Littekens van chirurgische ingrepen zijn weer heel anders dan die ontstaan na bijvoorbeeld acne. Het littekenweefsel bestaat uit collageen (bindweefsel). Bij een littekencorrectie, littekenbehandeling tracht men de vorm van een lelijk litteken te verbeteren en/of minder opvallend te maken. Littekens | De plaats op de huid | Littekenbehandeling De huid van de borst is berucht voor het maken van dikke (hypertrofische) littekens en keloid. Littekens na chirurgische ingrepen in het gezicht genezen vaak zeer fraai. Ook hebben sommige mensen hebben aanleg (erfelijk) voor het maken van hypertrofische littekens. Hypertrofische littekens | Littekenbehandeling Deze ontstaan bij overproductie van fibrineweefsel door bindweefselcellen in de huid, waardoor sterk verdikte littekens ontstaan. Het zijn dikke, roze strengen en plaques op de huid die circa 3 weken na de verwonding ontstaan en in een periode van maanden tot een jaar voortdurend dikker worden. Vooral de huid boven het borstbeen, de schouders, de nek en de oren is geneigd tot de vorming van deze hypertrofische littekens. Een aanleg tot het vormen van deze littekens is vaak familiair- of rasgebonden. Keloid | Littekenbehandeling Keloid-littekens zijn een bijzonder soort hypertrofische littekens. Hypertrofische littekens blijven beperkt tot de plaats van de verwonding. Keloiden daarentegen groeien over de grenzen van de verwonding heen. Deze kunnen dan betrekkelijk grote huidgebieden bedekken.

Info aanvragen over Littekenbehandeling

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Littekenbehandeling of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:
Littekenbehandeling klinieken in NederlandLittekenbehandeling klinieken in België

Gesponsorde links

Littekenbehandeling voor en na foto's

Meer weten over Littekenbehandeling klinieken en tarieven?Deel deze Littekenbehandeling voor en na foto's

Stel uw vraag over Littekenbehandeling en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Littekenbehandeling !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Littekenbehandeling te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Littekenbehandeling wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven