Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Refractie Chirurgisch Centrum

Refractie Chirurgisch Centrum, Amsterdam
Informatie over Refractie Chirurgisch Centrum

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Refractie Chirurgisch Centrum
De kliniek
Het oog wil ook wat. Sterker nog, uw ogen verdienen het beste. Zeker als er sprake is van een refractieafwijking. Kiest u voor een ooglaserbehandeling in plaats van bril of contactlenzen, dan kiest u voor een blijvende correctie van de geconstateerde refractieafwijking.

Na Lasek en Lasik is er nu de Intralasiktechniek. Die methode werkt met het nieuwste en beste apparaat op lasergebied: de femtosecond laser van producent Intralase. Deze laser is computergestuurd en maakt handmatig gebruik van het mesje tijdens de behandeling overbodig. Daardoor is de operatie aanzienlijk veiliger en nauwkeuriger, met een optimaal zicht als resultaat.

Voor een ooglaserbehandeling kunt u terecht bij Refractie Chirurgisch Centrum Amsterdam(RCCA). Deze ooglaserkliniek biedt het beste vooruitzicht door enkel de meest hoogwaardige behandelingen aan te bieden. Rolf Zandbergen is de oogschirurg van RCCA. Deze klinkiek maakt het mogelijk ooglaserbehandelingen aan te bieden volgens de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. En dat voor een eerlijke en betaalbare prijs.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.