Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

ProHairClinic BelgiŽ

ProHairClinic BelgiŽ, Mechelen
Informatie over ProHairClinic BelgiŽ

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over ProHairClinic BelgiŽ
FUE haartransplantatie, omdat het welzijn van de patiŽnt belangrijk is voor ons. Deze manier van haartransplantatie vergt geen scalpel of hechtingen. De resultaten zien er perfect natuurlijk uit en bovendien zal U geen zichtbare littekens aan de procedure overhouden.

Het team
Onze medewerkers stellen zich graag voor, evenals de artsen die het instituut bezoeken.

Chirurgen gespecialiseerd in FUE haartransplantatie
ē Specialist Demir Ilter
ē Dr. De Reys

Implantsters met ervaring
ē Yelena
ē Sabine

Haarwortels implanteren is een uiterst minuscule taak. Het vergt intense concentratie en handigheid. Onze assistenten die de haartjes terug inplanten worden over langere tijd getraind vooraleer zij volledig zelfstandig mogen werken. Daar het werk zo intensief is wordt er tijdens het inplanten regelmatig gewisseld om oververmoeidheid te vermijden.De arts zal tijdens het inplanten regelmatig toezicht houden om de kwaliteit van het werk te garanderen.

Prohairclinic te Antwerpen BelgiŽ, gespecialiseerd in haartransplantaties, bevindt zich te Mechelen, BelgiŽ, op slechts 25 minuten rijden van de internationale luchthaven van Brussel. Vanuit de meeste Europese landen is het minder dan 1 of 2 uur vliegen. Mechelen ligt tussen Brussel en Antwerpen. Het is een middelgrote stad, met vele bezienswaardige gebouwen en fantastische mogelijkheden om te winkelen. Vanuit Mechelen is het ongeveer 30 minuten rijden met de auto of trein naar Brussel of Antwerpen. U vindt Prohairclinic aan de SchaliŽnhoevedreef 20, gebouw H in Mechelen. Het complex heet 'Mechelen Campus' en ligt in Mechelen-Noord.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.