Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Transmed Hair and Cosmetic Surgery Clinic

Transmed Hair and Cosmetic Surgery Clinic, Hilversum
Informatie over Transmed Hair and Cosmetic Surgery Clinic

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Transmed Hair and Cosmetic Surgery Clinic
Transmed Hair & Cosmetic Surgery Clinic

Hair Restoration Surgery, de internationale benaming voor haarchirurgie (haartransplantatie), is een medisch vakgebied waarbij zowel wetenschappelijke kennis als esthetische factoren een doorslaggevende rol spelen in het creŽren van een optimaal resultaat. De ervaring en training van uw voltallige chirurgische team zijn de bepalende factoren voor het succes van uw operatie.

Ons medisch team, dat in totaal meer dan 6.500 haartransplantatie behandelingen zeer succesvol heeft uitgevoerd, is wereldwijd bekend voor hun voortdurende verbetering van medische kennis en bewezen esthetische Ďkunstení en vaardigheden.

Mede hierdoor is Transmed buitengewoon trots haar klanten de beste kwaliteit te bieden, ongeacht voor welke dokter of teamsamenstelling u kiest.

Transmed | Onze filosofie
Voor Transmed is elke patiŽnt even belangrijk en wordt hij of zij volledig behandeld conform zijn of haar specifieke behoeften en wensen. Ons chirurgisch team is erop gespitst om het door u gewenste resultaat te creŽren op een zo veilige en natuurlijk mogelijke manier. Elke inspanning wordt geleverd gericht op uw comfort en privacy, tijdens uw bezoek aan onze state-of-the-art kliniek.

Ons personeel is met de grootste zorg geselecteerd op vriendelijkheid en daadwerkelijke betrokkenheid bij het welzijn van onze patiŽnten. Zij zullen alles in het werk stellen om uw bezoek aan onze kliniek een ontspannen en memorabele gebeurtenis te laten worden. Zoals in elke polikliniek zijn alle behandelingen ambulant, risico vrij, pijnloos en worden uitgevoerd door specialisten. De hersteltijd na elke behandeling is minimaal, er is geen enkele noodzaak tot een ziekenhuis overnachting en in de meeste gevallen kan elke patiŽnt bij het verlaten van Transmed direct zijn of haar gewone leven weer oppakken. Ongeacht de behandeling waarin u geÔnteresseerd bent, u kunt ervan op aan dat we hoogstwaarschijnlijk deze behandeling alle duizenden malen hebben uitgevoerd.

Alle behandelend specialisten, tevens directieleden nemen uitvoerig de tijd om persoonlijk al uw wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Alle artsen zullen u pas behandelen, mits u op al uw vragen antwoorden hebt gekregen en pas zodra alle aspecten van de behandeling en het resultaat aan u duidelijk zijn gemaakt. Transmed biedt haar diensten aan een selecte groep van patiŽnten en daarom kan zij vanuit haar "Boutique Concept" elke patiŽnt speciale aandacht schenken en gemiddeld per patiŽnt meer tijd besteden. Van uw eerste consult tot uw laatste postoperatieve visite, zal ons professionele team u bij elke stap begeleiden, antwoorden geven op al uw vragen en gehoor geven aan al uw verzoeken, zodat u zich op elk moment optimaal op uw gemak voelt. Onze goede reputatie op het gebied van onze patiŽnt gebonden "kwaliteits zorg" hebben wij niet voor niets verdiend. Elk teamlid van Transmed is te allen tijde voor u beschikbaar.

In de afgelopen 9 jaar heeft de enorme interesse van patiŽnten geleid tot een voortdurende groei van Transmed. Dit, zo geloven we, is een gevolg van onze nooit aflatende inzet en aandacht voor onze patiŽnten en onze nimmer aflatende inzet op het gebied van kwaliteitsverbetering zowel op medisch gebied als op het gebied van klant-relaties en services.

Als u kiest voor Transmed services, dan zal u niet alleen de kans hebben iets aan uw uiterlijk te laten veranderen, maar u bent ook in de gelegenheid te genieten van de ontspannende omgeving van Transmed. Een bezoek aan Transmed doet u in meerdere betekenissen "goed". Transmed is het adres bij uitstek wanneer u behoefte heeft aan toevoegingen aan uw schoonheid door ervaren artsen, door een verzorgend team op een zeer persoonlijke manier in een ontspannende omgeving. De gedrevenheid om altijd een sterk verzorgende en eerlijke relatie met elke patiŽnt aan te gaan, maakt Transmed tot een onderscheidende kliniek.

Transmed: onze missie
Schoonheids bevorderende behandelingen om uw verschijning en zelfbeeld te verbeteren door middel van de beste toepassingen van de meest actuele procedures en technieken die beschikbaar zijn om de beste mogelijke resultaten te bewerkstelligen.

Wij waarderen het vertrouwen dat door elke patiŽnt in ons is gesteld enorm. Wij beloven plechtig dat wij elke persoon zullen informeren, naar ons beste kunnen om daarmee de patiŽnt voorafgaand aan de behandeling op de best mogelijke manier de juiste verwachting van het resultaat te schetsen. Ons doel is om onze patiŽnten met uiterste empathie en vriendelijkheid te bejegenen zoals wij ook zelf bejegend zouden willen worden.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.