Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Intermedica Kliniek - Geldermalsen

Intermedica Kliniek

Intermedica Kliniek, Geldermalsen
Informatie over Intermedica Kliniek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Intermedica Kliniek
INTERMEDICA KLINIEK
in het verlengde van de schoonheidsspecialist

Dagelijks verzorgt u de huid van het gezicht, veelal op advies van uw schoonheidssalon of -instituut. Ondanks deze goede zorgen ontstaan in de loop der jaren huidproblemen, die niet eenvoudig op te lossen zijn. Rimpels, overbeharing, ongelijkmatige huid en haaruitval/kaalheid zijn daar voorbeelden van. Een goede behandeling van deze problemen is vaak niet (goed) mogelijk in de schoonheidssalon, bijvoorbeeld omdat geen geschikte apparatuur aanwezig is of omdat een ingreep is voorbehouden aan artsen. Voor deze behandelingen kan de Intermedica Kliniek iets voor u betekenen.

In de Intermedica Kliniek werken artsen en medisch specialisten waaronder neurologen en dermatologen. Zij geven u advies over huidafwijkingen en -behandelingen en voeren deze behandelingen uit of laten deze onder toezicht uitvoeren door medisch geschoold personeel.

Na een behandeling keert u veelal terug naar uw eigen schoonheidssalon voor de vervolgbehandeling. Daarvoor ontvangt uw schoonheidsspecialist een advies van onze artsen.

Sedert 2002 is de Intermedica Kliniek gevestigd in Geldermalsen. Vanaf het eerste uur heeft het een landelijke functie in de behandeling en advisering bij onderbeharing, haaruitval en kaalheid. Het cosmetisch behandelingsaanbod omvat momenteel onder andere:
- Herstel van de beschadigde huid (verwonding, chirurgisch ingrijpen)
- Herstel littekenschade door acne
- Rimpelbehandeling met behulp van injectables
- Overbeharing van gelaat en lichaam met behulp van de IPL-methode
- Rosacea en chronisch verwijde haarvaten
- Overmatige haaruitval bij mannen en vrouwen
- Diepe peelings met Tri-Chloor Azijnzuur (TCA-peeling)

Waar de zorg in uw schoonheidssalon stopt helpt Intermedica u verder

Intermedica beschikt over ruime behandelruimten en spreekkamers. Indien nodig kan een bloedanalyse worden uitgevoerd in het eigen laboratorium. Het imaging laboratorium legt alle behandelingen moeiteloos en reproduceerbaar vast.

Weten is beslissen!
Om de drempel naar de Intermedica Kliniek laag te houden zijn de consultkosten op verwijzing door een schoonheidsspecialist minimaal. Consulten voor rimpelbehandeling zijn geheel gratis. U ontvangt kosteloos een onderbouwd behandeladvies met een indicatie van de kosten van een eventuele behandeling, tezamen met de foto´s van de analyses. Met deze documentatie kunt u de voorgestelde behandeling goed overdenken en met uw schoonheidsspecialist bespreken. U ontvangt uitsluitend een nota over de uitgevoerde behandelingen.


Sterker door samenwerking
De behandelingen, die Intermedica uitvoert, vormen een betere basis voor de verdere behandeling door de schoonheidsspecialistVolg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.