Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Esthetiek Groep - Nijmegen

Esthetiek Groep

Esthetiek Groep, Nijmegen
Informatie over Esthetiek Groep

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Esthetiek Groep
De Stichting Esthetiek Groep ondersteunt enkele bevriende plastisch chirurgen die elk een erkende opleiding hebben genoten in toonaangevende centra.

Op basis van deze vriendschap plegen zij regelmatig onderling overleg. Zij houden zich op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op plastisch chirurgisch gebied door het volgen van internationale congressen.

Zij geven uitgebreide informatie over de meest voorkomende operaties en behandelingen, die door de stormachtige ontwikkelingen van de laatste jaren nieuwe perspectieven bieden op het gebied van plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie. De Stichting Esthetiek Groep ontwikkelt patiŽnten voorlichting folders, ze informeert de patiŽnten via deze website en stimuleert onderzoek.

De leden staan garant voor de best mogelijke zorgen voor hun patiŽnten.
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.