Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Lasik Centrum Zuid Nederland

Lasik Centrum Zuid Nederland, Boxtel
Informatie over Lasik Centrum Zuid Nederland

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Lasik Centrum Zuid Nederland
Oog in oog met de specialisten

Haarscherp zien zonder bril of contactlenzen
U wilt haarscherp zien zonder bril of contactlenzen? Dat kan. Refractie chirurgie maakt dit mogelijk. De ooglaserkliniek Het Lasik Centrum Zuid Nederland is gespecialiseerd in ooglaseren. Het Lasik Centrum beschikt over de meest accurate en snelste ooglaser van Europa. Het Lasik Centrum biedt u direct een goed vooruitzicht voor uw ogen en uw leefplezier.

Sinds 2000 streeft Lasik Centrum naar optimale klanttevredenheid en het in ťťn keer behalen van het beste eindresultaat voor haar cliŽnten. Het centrum is koploper op het gebied van hoogstaande kwaliteit en het waarborgen van de continuÔniteit van zorg en innovatie. Dit blijkt ook door het gebruik van de beste en de nieuwste laser die in het Lasik Centrum staat.

Vijf zeer ervaren oogchirurgen, elk met meer dan 2000 behandeling op hun conto, zijn verbonden aan het Lasik Centrum. Zij begeleiden elke cliŽnt persoonlijk, gedurende het gehele traject, dus van intake, behandeling tot nazorg. In het Lasik Centrum staat u letterlijk oog in oog met de specialisten.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.