Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Kliniek voor Esthetische Geneeskunde

Kliniek voor Esthetische Geneeskunde, Amsterdam
Informatie over Kliniek voor Esthetische Geneeskunde

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Kliniek voor Esthetische Geneeskunde
Onze expertise richt zich op de esthetische geneeskunde van het gelaat, hals, decolleté en de handen.

Waar subtiliteit een verschil maakt is de basis van onze filosofie. Een subtiele ingreep, met behoud van uw specifieke gelaatstrekken staat centraal. Dit doen wij door een probleem zo dicht mogelijk bij de oorzaak aan te pakken. Dit kan op het niveau van de huid zijn, maar ook dieper gelegen, bijvoorbeeld in het geval van volume verlies.

Wij vinden het erg belangrijk dat wij luisteren naar uw verwachtingen. In overleg met u stellen wij graag een behandelingsplan op: van relatief eenvoudige korte ingrepen tot en meer langdurige trajecten met verschillende producten en behandelingen. U krijgt van ons een eerlijk advies en wij zorgen ervoor dat u realistische verwachtingen heeft ten aanzien van het behandelingsresultaat.

De Kliniek voor Esthetische Geneeskunde is gevestigd in een monumentaal grachtenpand. Onze ontvangstruimte is ruim en comfortabel, ontworpen door Edward van Vliet. Wij bieden u “fair trade’ koffie, “Pure Tea” (100% organic) of biologisch vruchtensap aan. Uiteraard kunt u gebruik maken van (gratis) draadloos internet.

Onze kliniek is “state of the art”. Wij werken alleen met de beste producten, materialen en behandeltechnieken. Wij volgen de ontwikkelingen in het veld op de voet, maar voeren deze pas in, nadat effectiviteit, doelmatigheid maar bovenal veiligheid ondubbelzinnig vast staan. Om die reden werken wij alleen met tijdelijke fillers met een zo optimaal mogelijk levensduur. Ook onze botuline toxine-A is van de beste kwaliteit.

Het gebruik van Obagi huidproducten valt dan ook geheel binnen onze filosofie. Of het nu om het tegen gaan van veroudering gaat of het behandelen van bijvoorbeeld rosacea of acne. Alle Obagi producten zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten. Elk van hen heeft zijn klinisch effect niet alleen in (onafhankelijke) studies, maar ook in de dagelijkse praktijk bewezen, al 20 jaar.

Wij hebben een Palomar Icon voor IPL/OPL, fractionele laser en diep-infrarood behandelingen. In de Benelux zijn wij de eerste met dit zeer innovatieve platform en daar zijn wij trots op. Doordat de handstukken door een saffier gekoeld worden, zijn de behandelingen niet alleen erg veilig, maar ook veel minder pijnlijk. Dit platform stelt ons in staat pigmentvlekjes, zwangerschapsmasker, vaatjes, overmatige beharing, rimpels, huidveroudering en -verslapping en littekens effectief te behandelen.

De kliniek beschikt over diverse samenwerkingsverbanden. Dit verzekert u van de beste behandeling, ook indien die niet primair door ons wordt gegeven. Wij werken samen met een dermatoloog en een plastisch chirurg. Ook verwijzen wij u graag naar specialisten op het gebied van de cosmetische tandheelkunde.
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.