Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Mediconsult - Haarlem

Mediconsult

Mediconsult, Haarlem
Informatie over Mediconsult

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Mediconsult
Over onze kliniek
MediConsult is een particuliere kliniek op esthetisch plastisch-chirurgisch gebied. Vrijwel alle plastisch-chirurgische operaties worden door ons uitgevoerd. De mogelijkheden kunnen variŽren van een eenvoudige rimpelbehandeling of het verwijderen van een moedervlekje tot zeer gecompliceerde correcties. De kliniek is doeltreffend ingericht en voorzien van alle benodigdheden voor een vlekkeloze uitvoering van haar taak. De behuizing voorziet in de behoefte om cliŽnten een goede behandeling, rust en privacy te geven.

Deskundig personeel
Ons gediplomeerd verpleegkundig, operatiekamer- en medisch administratief personeel beschikt zonder uitzondering over een grote kundigheid en jarenlange ervaring op plastisch-chirurgisch gebied.

Respectvol
MediConsult neemt vragen en wensen op esthetisch gebied serieus. Mensen die het verlangen hebben iets aan hun uiterlijk te doen of te corrigeren, kunnen rekenen op een respectvolle benadering. Een wens op dit gebied is meestal geen gril, integendeel, een wens om door middel van een operatie iets aan het uiterlijk te doen is vaak goed overdacht.

Kwaliteit
De kliniek ontleent haar bestaansrecht aan het verlenen van zeer goede diensten aan de cliŽnt die een tot in de puntjes verzorgde behandeling verlangt. Bij MediConsult mag u het volgende verwachten: Artsen die uw wensen en de mogelijkheden zoveel mogelijk op elkaar afstemmen. Mensen die u respectvol behandelen, zorgvuldig naar u luisteren en de tijd voor u nemen. Uitvoerige schriftelijke informatie over vrijwel alle voorkomende operaties. Minimale wachttijden. Een duidelijke en aan uw wensen aangepaste administratieve afhandeling. Artsen die een grondig vooronderzoek uitvoeren, op hoog nivo opereren en een uitstekende nazorg verlenen. Een medische behandeling met beproefde technieken en met behulp van de modernste apparatuur. Een aangename ambiance met een uitstekende verzorging, waar iedereen zich op zijn gemak zal voelen. MediConsult werkt vanzelfsprekend onder toezicht van de Inspectie voor de Volksgezondheid.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.