Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » ViaSana - Mill

ViaSana

ViaSana, Mill
Informatie over ViaSana

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over ViaSana

Bij Kliniek ViaSana zijn behandelingen belangrijk. Maar veel belangrijker vinden wij de kwaliteit van leven die u ermee herwint. Dat kan de durf zijn om weer voluit te sporten of het goede gevoel waarmee u in de spiegel kijkt. Onze orthopedische, plastische en heelkundige specialisten wenden hun medische deskundigheid aan om uw welzijn te bevorderen.ViaSana is geen ziekenhuis en geen privé-kliniek, maar een IMSZ (Instelling voor Medisch Specialistische Zorg). Als kleinschalige zorginstelling bieden wij een beperkt aantal specialismen. Dit heeft belangrijke voordelen: u krijgt namelijk te maken met medische professionals die hun vak tot in de finesses beheersen en die als een hecht team samenwerken in een uiterst moderne en flexibele organisatie.Wat vindt u bij ons:


Gerenommeerde artsen (BIG geregistreerd)


Behandeling door een team van zorgprofessionals


Zeer moderne operatiekamers


Snel vervolgafspraken na een eerste consult


12 luxe éénpersoonskamers


Verzekerde zorgOnder hetzelfde dak:


Restaurant Des Werelds


Hotel Hampshire


Diagnostisch centrum DiaSana


Fysiotherapeutisch centrum FysioSupport


Medische deskundigheid


Hoewel ViaSana pas in 2005 is geopend, hebben de specialisten hun werkervaring al jaren opgebouwd in andere gerenommeerde zorginstellingen. Zij passen de nieuwste behandeltechnieken in hun vakgebieden toe. Dankzij hun ervaring en de moderne faciliteiten van ViaSana kunnen ze topkwaliteit leveren. Zo beschikt ViaSana onder andere over drie zeer moderne operatiekamers die voldoen aan de hoogste internationale normen. U bent dan ook verzekerd van een uiterst deskundige, geregistreerde arts die u onderzoekt, adviseert en wanneer nodig behandelt.Comfortabel verblijf


In ViaSana vinden vele behandelingen plaats. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor een dagbehandeling, mag u dezelfde dag weer naar huis. Als uw operatie één of meerdere overnachtingen vereist, kunt u overnachten in één van de comfortabele éénpersoonskamers waarover ViaSana beschikt. Deze kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Daarnaast veraangenamen de luxe bedden en de huiselijke uitstraling van wachtkamer, receptie en spreekkamers uw verblijf.Inbegrepen voorzieningen:


Luxe bed Eigen badkamer en toilet Klimaatbeheersing Televisie Telefoon Internet Zithoekje Kastruimte Maaltijden bereidt door restaurant Des Werelds


Gezondheidscentrum


ViaSana maakt deel uit van een groot gezondheidscentrum. Zo beschikken wij over een diagnostisch centrum (DiaSana). Dit centrum heeft, naast een röntgen- en CT-scan, als één van de weinige in de wereld de beschikking over een open MRI-scan. Dit betekent dat ook scans gemaakt kunnen worden van patiënten met claustrofobie of ernstig overgewicht. Daarnaast zijn er een hotel en restaurant gevestigd, waarvan patiënten en bezoekers gebruik kunnen maken. Zo kunnen uw vrienden en familie eventueel overnachten in het hotel en worden de avondmaaltijden van de cliënten bereidt door het restaurant. Verder bevindt zich in het pand een fysiotherapeutisch centrum die voor cliënten de nodige fysiotherapie kunnen verzorgen. Al deze instellingen vullen elkaar op een zodanige wijze aan, dat er écht aandacht en tijd voor de cliënt is.


Vergoeding door zorgverzekeraars


Voor de verzekerde zorg heeft ViaSana met alle grote zorgverzekeraars afspraken gemaakt. Dit betekent dat de totale kosten van elke orthopedische behandeling door nagenoeg alle verzekeraars vergoed worden. Behandelingen voor de specialismen plastische chirurgie en vaatchirurgie worden ook vergoed, tenzij de behandeling een cosmetisch karakter heeft (er geen medische noodzaak is). In dat geval wordt de behandeling net als in alle andere zorginstellingen en ziekenhuizen niet vergoed. De plastisch chirurg kan u hierover nader informeren.
Uw mening Vanaf het moment dat uw afspraak gemaakt is tot het moment dat u weer naar huis kunt, proberen wij de kwaliteit van de service en de zorg die wij leveren zo hoog mogelijk te houden. Alles in Kliniek ViaSana is er opgericht om de kwaliteit van uw behandeling en verblijf te kunnen waarborgen. Heeft u echter toch klachten of opmerkingen, dan horen wij dit uiteraard graag. Elke geopereerde cliënt wordt daarom gevraagd mee te werken aan een cliënttevredenheidsonderzoek. Op deze wijze kunt uzelf een bijdrage leveren aan het verbeteren van de zorg.

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.