Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Vink Tandtechniek

Vink Tandtechniek, Waalre
Informatie over Vink Tandtechniek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Vink Tandtechniek

Tandtechniek van goede kwaliteit


Vink Tandtechniek is een middelgroot tandtechnisch laboratorium met meer dan 25 jaar ervaring in het vervaardigen van kronen en bruggen, prothesewerk en framewerk.


Vink Tandtechniek


Wij investeren in onze klanten


Wij investeren in het constant verhogen van onze kwaliteit. Maar vooral investeren wij in een goede relatie met onze klanten. Het resultaat mag er dan ook zijn: inmiddels voorzien wij een groot aantal tandartsen en collegae laboratoria van ons werk.


Kwaliteit gegarandeerd


Door intensieve scholing en het volgen van cursussen garanderen wij constante, hoge kwaliteit. Alle werkstukken worden conform de standaard van het DEMAQS–CE keurmerk vervaardigd. Wij bezitten de kennis en de liefde voor het vak om voor alle uitdagingen de juiste oplossing te vinden. Tandarts en technieker hebben een gezamelijk doel: een professioneel werkstuk en een tevreden patient.


Betaalbare kwaliteit


Ook in 2013 kunt u bij ons weer terecht voor tandtechniek van hoog nivo voor een gunstige prijs. Voor de meeste werkstukken hanteren wij een all-in tarief,zodat voor u en uw patient alles helder en transparant is. Daarnaast introduceren wij een basic lijn: om tandtechnische restauraties voor iedereen mogelijk te maken leveren wij een aantal werkstukken voor uiterst scherpe prijzen. Wij sturen u graag een prijslijst toe.


 

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.