Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » HaaglandenKliniek - Den Haag

HaaglandenKliniek

HaaglandenKliniek, Den Haag
Informatie over HaaglandenKliniek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over HaaglandenKliniek
Wie zijn we?

De Haaglanden Kliniek / Nederlands Centrum Plastische Chirurgie is een door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkend zelfstandig behandelcentrum in Den Haag. De Haaglanden Kliniek / NCPC werkt nauw samen met het Ziekenhuis Medisch Centrum Haaglanden en is gevestigd aan de Koninginnegracht, op drie minuten afstand van de Utrechtse baan. Wij hebben de beschikking over 13 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De Haaglanden Kliniek / NCPC is gespecialiseerd in Plastische chirurgie en Huidtherapie. Tevens wordt binnenkort een schoonheidssalon geopend met de producten en de uitstraling van Payot.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door deskundige, BIG geregistreerde plastisch chirurgen en ervaren huidtherapeuten, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne en zeer geavanceerde apparatuur.

Aan de Koninginnegracht worden alle behandelingen gedaan die onder plaatselijke verdoving kunnen worden uitgevoerd. De behandelingen die onder algehele narcose plaatsvinden, worden uitgevoerd in het Medisch Centrum Haaglanden, locatie Antoniushove te Leidschendam. Met ons eigen personeel wordt u in de veilige omgeving van het ziekenhuis geopereerd.

Elke arts in onze kliniek heeft zijn eigen specialiteit. Naast het team van specialisten kunt u bij Haaglanden Kliniek/NCPC rekenen op vakkundig, vriendelijk en ervaren personeel. Tevens wordt er gebruik gemaakt van uitstekend geoutilleerde operatiekamers welke voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

Wij stellen persoonlijke begeleiding centraal, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Wij garanderen zodoende de zorg én de constante, persoonlijke begeleiding die u verdient. De Haaglanden kliniek/NCPC kent nauwelijks wachttijden en de doorlooptijd wordt door klanten als kort ervaren. Ons pand heeft een zeer eigen identiteit, werkt stimulerend en wordt als gastvrij, 'huiselijk' en rustig ervaren.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.