Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » HanzeKliniek - Groningen

HanzeKliniek

HanzeKliniek, Groningen
Informatie over HanzeKliniek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over HanzeKliniek
Scherp zien zonder bril of contactlenzen en er niet langer volledig van afhankelijk zijn.

Refractieve oogchirurgie zoals ooglaseren kan dit ook voor u mogelijk maken. Door een laserbehandeling of het implanteren van een kunstlens of twee halve ringetjes kan uw oogafwijking worden gecorrigeerd. Inzet daarbij is een optimaal resultaat: een dagelijks leven zonder bril of contactlenzen.

HanzeKliniek, Academisch Refractiecentrum Groningen, biedt u in Noord-Nederland de mogelijkheid refractiechirurgische behandelingen te ondergaan.

In onze ultramoderne oogkliniek werken we nauw samen met het Academisch Ziekenhuis Groningen (AZG). U bent daardoor verzekerd van een behandeling door uitstekend opgeleid, deskundig en ervaren personeel dat met behulp van de modernste technieken werkt. Kwaliteit en klantgerichtheid zijn de kenmerken van onze dienstverlening aan u.

Vanaf de eerste kennismaking tot en met de laatste nacontrole wordt u, in onze prachtige, moderne kliniek op het AZG-terrein, intensief begeleid. En ook daarna blijven we graag met u in contact. De kwaliteit van onze dienstverlening willen we immers ook op lange termijn kunnen beoordelen.

HanzeKliniek; zichtbaar beter!

HanzeKliniek, Academisch Refractie- en ooglasercentrum Groningen maakt gebruik van het Wavelight Allegretto laserplatform, één van de meest moderne en snelle excimerlasers van dit moment.

Door gebruik van een zgn. 'flying spot' laserbundel met een diameter van 0,9 mm is het mogelijk een zeer nauwkeurige behandeling met een zeer glad hoornvliesoppervlak uit te voeren. De laserbundel wordt gecorrigeerd voor oogbewegingen door een snelle 'eye-tracker' die 250 keer per seconde de stand van het oog meet en de laserbundel corrigeert.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.