Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Excimer Laser Centrum

Excimer Laser Centrum, Nijmegen
Informatie over Excimer Laser Centrum

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Excimer Laser Centrum
Op 9-2-1992 vond de eerste ooglaserbehandeling voor bijziendheid in de Benelux plaats te Nijmegen. Nu, precies 15 jaar later zijn er meer dan 10.000 clienten succesvol van het dragen van een bril afgeholpen. Een 15-tal oogartsen uit het Oosten van Nederland, van Zwolle tot Helmond verrichten hier vele behandelingen, terwijl in het centrum ook rechtstreeks behandelingen verricht worden met de meest geavanceerde technologie.

Uniek in dit ooglasercentrum is, dat alle patiënten voor een standaardbedrag van 1500,-- euro per oog in principe de zeer moderne WAVEFRONT behandeling krijgen waardoor het oog in veel gevallen meer dan 100 procent gezichtsscherpte krijgt. De "Eagle eye vision" die zo ontstaat doet sterk aan het "Bionisch oog" denken. Ook in de komende jaren zal het Excimer Laser Centrum Nijmegen de meest geavanceerde technieken blijven toepassen in samenwerking met de Universiteitskliniek Oogheelkunde.

Behandeling van bijziendheid en verziendheid
Veel mensen maken gebruik van een bril of contactlenzen om hun gezichtsvermogen te verbeteren. Wie zijn bril of contactlenzen ervaart als een groot bezwaar, kan kiezen voor behandeling in het Excimer Laser Centrum Nijmegen.

Wereldwijd zijn inmiddels miljoenen mensen behandeld voor hun bijziendheid met de Excimer Laser techniek. Een grote groep mensen ervaart een verbetering van de kwaliteit van hun leven, als zij niet meer afhankelijk zijn van een bril of contactlenzen. Tegenwoordig bestaan er verschillende mogelijkheden om een refractieafwijking van het oog te behandelen. Met laserstralen kan de kromming en dus de breking van het hoornvlies worden veranderd.

Middels deze informatie kunt u zelf al enigszins een oordeel vormen over een eventuele behandeling van uw ogen. Wij proberen u te informeren over de voordelen, maar ook over de risico's en de alternatieven. De beslissing om tot behandeling over te gaan ligt geheel bij uzelf. Een behandeling is niet beslist noodzakelijk en soms kan het uiteindelijke resultaat tegenvallen. Het dragen van een bril of van contactlenzen blijft een goede eerste keus.

Algemeen
Het Excimer Laser Centrum Nijmegen is in 1992 opgezet in nauwe samenwerking met het Instituut voor Oogheelkunde van het Universitair Medisch Centrum St. Radboud te Nijmegen.

Het Excimer Laser Centrum maakt deel uit van een internationaal netwerk van Excimer Lasergebruikers. Kennis en ervaring wordt daarmee op Internationaal niveau uitgewisseld.

Het Excimer Laser Centrum Nijmegen is proeflid van Zelfstandige Klinieken Nederland.

In het Excimer Laser Centrum is een team van gespecialiseerde oogartsen werkzaam, een garantie voor deskundigheid en betrouwbaarheid.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.