Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

OMC Noord | Ooglaserkliniek

OMC Noord | Ooglaserkliniek, Groningen
Informatie over OMC Noord | Ooglaserkliniek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over OMC Noord | Ooglaserkliniek
OMC Noord: Complete oogzorg onder één dak
De Stichting Oogheelkundig Medisch Centrum Noord is een erkend Zelfstandig Behandel Centrum in Groningen, waar alle reguliere oogzorg wordt geboden. Sinds 1968 werken onder toeziend oog van de oogartsen verschillende deskundigen zoals optometristen, orthopisten, contactlensspecialisten en opticiens nauw samen. Indien daar noodzaak toe is, kan er direct een oogarts “in huis” geraadpleegd worden.

Chirurgische ingrepen, zoals staaroperaties en ooglidcorrecties, worden poliklinisch uitgevoerd en vinden plaats in het eigen Chirurgisch Centrum. Bij OMC Noord zijn 45 medewerkers werkzaam. Grondlegger van OMC Noord is de oogarts prof. dr. J.G.F. Worst.

Twee kwaliteitskeurmerken
Kwalitatief hoogwaardige oogzorg leveren, is het uitgangspunt van onze oogkliniek. Als eerste in Noord-Nederland is OMC Noord dubbel gecertificeerd met het keurmerk Zelfstandige Klinieken Nederland en het ISO 9001 kwaliteitskeurmerk, een erkenning voor de focus op kwaliteit.

Makkelijk bereikbaar
De oogkliniek is aan de rand van Groningen-Zuid makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren is gratis, de kliniek is zeer toegankelijk voor rolstoelen en heeft geen trappen. Vanaf de bushalte is er een blindenpad naar OMC Noord.

Onder één dak zijn vier oogheelkundige specialisaties logisch gebundeld:
· Oogheelkunde
· Brilvervangende Chirurgie
· Optiek
· Contactlenzen

OMC Oogheelkunde
Als klantvriendelijk behandelcentrum beschikt OMC Oogheelkunde over bijna 40 jaar ervaring. Zes oogartsen voeren consulten en chirurgische ingrepen uit. Chirurgische ingrepen zoals staaroperaties en ooglidcorrecties worden poliklinisch uitgevoerd in het eigen Chirurgisch Centrum. Bij OMC Oogheelkunde kunt u met en zonder een verwijzing van de huisarts zelf een afspraak maken voor:
• diagnose en behandeling van oogziekten
• oogmeting
• staaroperaties
• ooglidcorrecties
• orthoptische behandeling voor kinderen
•(rijbewijs)keuringen
• second opinion

Wij hanteren een zeer korte wachttijd van maximaal twee weken. Vrijwel alle consulten en behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar.

OMC Brilvervangende chirurgie (voorheen RCNN)
Scherp zien zonder bril of contactlenzen? De specialisten van OMC Noord bieden door middel van ooglaseren of lensimplantatie een uitstekende oplossing. Als eerste refractiekliniek in het noorden beschikken wij over een jarenlange ervaring in het uitvoeren van brilvervangende chirurgie. Dat doen we met een team van gedegen en ervaren specialisten. Zij zijn allen “schoolgegaan” bij de grondlegger van OMC Noord prof. dr. J.G.F. Worst, óók de uitvinder van de al tientallen jaren succesvolle en wereldwijd toegepaste Artisan implantlens. Wij hebben de beschikking over uiterst geavanceerde apparatuur en gespecialiseerde ervaren oogartsen. Voor ons staat een veilige en kwalitatief hoogwaardige behandeling voorop.

OMC Optiek
Bij OMC Optiek kunt u terecht voor oogmetingen en een uitgebreide collectie monturen, glazen, leesbrillen, zonnebrillen en accessoires. OMC Optiek is multifocaal gespecialiseerd. Als u naast uw gewone bril of lenzen tevens een leesbrilcorrectie nodig heeft, kunnen multifocale glazen of contactlenzen uitkomst bieden.

De opticiens werken nauw samen met de oogartsen van OMC Noord. Mocht daartoe aanleiding zijn, dan kan op elk moment van de dag om advies worden gevraagd. Een unicum in Nederland en een geruststellende gedachte voor u.
OMC Contactlenzen

Als grootste contactlenzencentrum van Noord-Nederland beschikt OMC Noord over meer dan 30 jaar ervaring met het toepassen van contactlenzen. Gediplomeerde contactlensspecialisten bieden u op basis van uitgebreid oogheelkundig onderzoek een gedegen individueel advies. U kunt bij OMC Noord terecht voor alle soorten harde en zachte contactlenzen, inclusief multifocale contactlenzen.

OPTHEC
OMC Noord is gelieerd aan OPHTEC, dat op 100 meter afstand van OMC Noord is gevestigd. OPHTEC is een internationaal laboratorium en productiefaciliteit op gebied van intra-oculaire lenzen (staar en brilvervangende lenzen). Voor de productinnovaties wordt nauw samengewerkt met het OMC Noord, OMC Noord is bijvoorbeeld als één van de twee klinieken in Nederland betrokken geweest bij het internationaal klinisch onderzoek en KEMA goedkeuring van de ARTIFLEX® lens.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.