Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Correct Vision - Alkmaar

Correct Vision

Correct Vision, Alkmaar
Informatie over Correct Vision

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Correct Vision
Goed zien zónder bril of contactlenzen? Dat kan bij Correct Vision in Alkmaar.

Wij zitten in het Medisch Centrum Alkmaar en werken nauw samen met de afdeling Oogheelkunde. Sinds 1992 hebben wij al meer dan 10.000 cliënten succesvol behandeld.

Een ingreep aan uw ogen vraagt om vertrouwen, precisie, deskundigheid, kwaliteit en veiligheid. Wij werken dan ook alleen met ervaren oogartsen en hoogstaande laserapparatuur voor het beste en veiligste resultaat.

Wij bieden eerste klas behandelingen en doen altijd eerst een vooronderzoek om te kijken welke behandelmethode geschikt voor u is. Kiest u voor Correct Vision, dan kiest u voor een correcte en betrouwbare behandeling. Onze prijzen zijn namelijk inclusief 24-uurs zorg, 2 jaar nazorg en (indien nodig) een nabehandeling. Dus geen verrassingen achteraf.

Onze resultaten, behandelwijze en service heeft ons een goede naam bezorgt. Niet voor niets zeggen wij dan ook: ooglaseren doe je in Alkmaar!

Gratis voorlichtingsavond


Om u nog beter te informeren over onze behandelingen, nodigen we u graag uit voor een van onze gratis voorlichtingavonden. Deze worden iedere maand gehouden in het Medisch Centrum Alkmaar. Aanmelden kan via onze website.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.