Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Het Ooglasercentrum

Het Ooglasercentrum, Hengelo
Informatie over Het Ooglasercentrum

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Het Ooglasercentrum
Het Ooglasercentrum

Alle faciliteiten binnen handbereik
Het Ooglasercentrum is als zelfstandige kliniek gevestigd in het Ziekenhuis Hengelo (onderdeel van de Ziekenhuisgroep Twente). Een ziekenhuis met een zeer goede naam. Dat is een bewuste keuze. Door ons ooglasercentrum onder één dak met dit ziekenhuis te huisvesten, kunnen we gebruik maken van alle faciliteiten die de Ziekenhuisgroep Midden Twente op medisch én organisatorisch gebied biedt. Alle lensoperaties vinden plaats in het operatiecomplex van het ziekenhuis, zodat u zeker bent van de hoogste kwaliteitsnormen. De ooglaseroperaties worden uitgevoerd in een aparte ruimte die voorzien is van nauwkeurige klimaatcontrole, zodat de temperatuur en de luchtvochtigheid optimaal beheersbaar zijn.

Een deskundig team

De behandelingen in Het Ooglasercentrum worden uitgevoerd door twee ervaren specialisten: Tom Bakx en Leo Vrij. Zij zijn allebei aangesloten bij de American Society of Refractive and Cataract Surgery (ASRCS) en Het Nederlands Gezelschap voor Refractiechirurgie welke is opgericht als werkgroep van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) in 1997. Zij stelt zich ten doel de kwaliteit van de refractiechirugie in Nederland te bewaken en te bevorderen. De leden van het NGRC zijn oogartsen die zich bezighouden met het uitvoeren van refractiechirurgische ingrepen in Nederland, en zijn tevens lid van het NOG.

Naast hun werkzaamheden in ons ooglasercentrum zijn de oogartsen verbonden aan de Ziekenhuisgroep Twente, locatie ziekenhuis Hengelo. Gezamenlijk doen ze al jaren meer dan 50% van alle oogoperaties in de regio Twente en 100% van de refractieve ingrepen, zoals de laserbehandeling. Met deze ruime ervaring hebben ze dus een reputatie hoog te houden. Het spreekt voor zich dat zij het belangrijk vinden om u in technisch opzicht een volmaakte behandeling aan te bieden. Ook de verpleegkundigen en overige leden van het team van Het Ooglasercentrum zijn door de wol geverfd als het om ooglaserbehandelingen gaat. Een prettig idee. Want als het om uw ogen gaat, is die zekerheid van het grootste belang.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.