Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Van Zanden Orthodontist - Vlaardingen

Van Zanden Orthodontist

Van Zanden Orthodontist, Vlaardingen
Informatie over Van Zanden Orthodontist

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Van Zanden Orthodontist
Praktijk voor Linguale Orthodontie

Wat is Linguale Orthodontie?
“Linguaal” komt uit het Latijn en betekent “aan de kant gericht naar de tong”. Linguale Orthodontie refereert naar de correctie van niet goed gepositioneerde tanden en kiezen met behulp van een vaste beugel die aan de binnenzijde van het gebit worden geplaatst. Tandstandcorrectie wordt dus bereikt zonder dat de beugel zichtbaar is en dus zonder dat het het uiterlijk verstoord.

Bij het eerste bezoek zal een oriënterend gesprek plaatsvinden, waarbij globaal door de orthodontist aangegeven zal worden wat de behandelmogelijkheden zijn. Voor het maken van een definitief behandelplan is enige documentatie nodig in de vorm van gebitsmodellen en een aantal röntgenfoto’s. Meestal is het mogelijk, indien gewenst, deze documentatie meteen bij dit bezoek te laten maken.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.