Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Kliniek Veldhoven - Veldhoven

Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven, Veldhoven
Informatie over Kliniek Veldhoven

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven is een kliniek voor plastische chirurgie.


In de kliniek worden verschillende behandelingen uitgevoerd zoals haartransplantaties, borstcorrecties, ooglidcorrecties, oorcorrecties, schaamlipcorrecties, facelifts en liposucties.


Ook kunt u in de kliniek terecht voor het verwijderen van uw tatoeage, een injectables behandeling en voor huidverbetering. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een fruitzuurpeeling of microdermabrasie.


Wanneer u last heeft van ongewenste haargroei kan Kliniek Veldhoven door middel van laserontharing de oplossing bieden. Kortom, de kliniek biedt een breed scala aan behandelingen.


Bovendien is de kliniek in het bezit van een ZKN keurmerk. Dit betekent dat zij door een onafhankelijk certificeringsinstituut worden gecontroleerd en getoetst op strenge criteria. Ook zijn alle plastisch chirurgen aangesloten bij de NVPC en is de cosmetisch arts lid van de NVPC.

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.