Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Kliniek voor Tandheelkunde

Kliniek voor Tandheelkunde, Sneek
Informatie over Kliniek voor Tandheelkunde

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Kliniek voor Tandheelkunde
Onze kliniek - Moderne kliniek met nieuwe technieken -

Kliniek voor Tandheelkunde Sneek is gevestigd in het gezondheidscentrum Simmerdijk. Onze moderne praktijk beschikt over een royale wachtruimte en ruime behandelkamers die zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur. Behalve een eigen operatiekamer en een aparte rŲntgenkamer voor het maken van digitale gebitsfotoís, hebben we een ontspanningsruimte waar u zich bijvoorbeeld kunt terugtrekken voor het laten in- of uitwerken van een verdoving.

Voorkomen is beter dan genezen
Een mooi gebit begint met sterke tanden en kiezen en gezond tandvlees. We besteden veel aandacht aan preventie en het schoonhouden van een gebit. Voor een controle afspraak trekken we 30 minuten uit. Dit is inclusief een professionele gebitsreiniging, advies over uw mondzorg thuis en eventueel poets- en/of flosinstructie. We hebben een eigen mondhygiŽniste in huis.

PatiŽntvriendelijk
Voorafgaand aan elke behandeling spreken we de mogelijkheden en het behandelplan met u door. Omdat u niets hebt aan valse verwachtingen, geven wij een reŽel beeld van het eindresultaat. PatiŽntvriendelijke technieken en behandelmethoden zorgen ervoor dat uw bezoek aan onze kliniek zo aangenaam mogelijk verloopt.

Tandarts-implantologie
Kliniek voor Tandheelkunde Sneek staat onder leiding van implanterend tandarts drs. Frank Post. Naast zijn praktiserende werkzaamheden in de kliniek, doceert Frank Post tandheelkunde in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Kliniek voor Tandheelkunde werkt nauw samen met vooraanstaande kaakspecialisten en orthodontisten in de regio en tandheelkundige laboratoria in binnen- en buitenland.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.