Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde

Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde, Arnhem
Informatie over Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde
Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde

Op deze locatie in het centrum van Arnhem werk ik als cosmetisch tandarts met de meest geavanceerde technieken en een zeer deskundig team aan een stralende, gezonde lach. Voor jongeren, maar ook voor senioren die nog lang niet klaar zijn met genieten. Wij zijn er in onze kliniek van overtuigd dat "er goed uitzien" begint met een mooie mond.

Een mooie mond siert elk gezicht. Of het nu jong of wat ouder is. Maar niet iedereen is van nature gezegend met mooie tanden. Ons ervaren team kan zeker iets voor u doen!

Cosmetische tandarts Willem Polet

Met zijn meer dan 25-jarige ervaring als cosmetisch tandarts geldt Willem Polet als zeer gerenommeerd op zijn vakgebied.

Zijn absolute passie is de cosmetische tandheelkunde, het verfraaien van gebitten. Of u nu wittere tanden wilt, een enkele tand wilt laten verbeteren of een complete gebits-makeover verlangt, in de kliniek van Willem Polet bent u aan het juiste adres. Hij is constant op zoek naar de grenzen van vernieuwing.

Door zijn internationale ervaring en werkzaamheden in een fameuze plastisch-chirurgische kliniek heeft hij een veelzijdige visie ontwikkeld die voor Nederland uniek is. Bovendien weet hij zich als geen ander te verplaatsen in zijn patiŽnten. Zijn streven is een mooi resultaat, maar verkregen op een menselijke, geruststellende en pijnloze manier.

Vele mensen uit binnen- en buitenland hebben inmiddels de weg naar zijn praktijk gevonden.Tandartsen verwijzen hun patiŽnten graag door naar zijn kliniek voor cosmetische tandheelkunde.

Een verwijzing is echter niet noodzakelijk!Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.