Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre, Waalre
Informatie over Centrum Mondzorg Waalre

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Centrum Mondzorg Waalre
Centrum Mondzorg Waalre - Kliniek Tandheelkunde & Implantologie is een moderne, patiëntvriendelijke (verwijs)kliniek. Een team van specialisten in tandheelkunde, implantologie en techniek spant zich in om u probleemloos door alle procedures te helpen. Wij voeren alle correspondentie met eventuele huistandarts en zorgverzekeraar. Tevens zijn wij als kliniek bevoegd tot het machtigen van implantaatbehandelingen.

Huistandartsen verwijzen graag naar onze kliniek omdat ze weten dat betrouwbaarheid en gedegen vakmanschap bij ons dagelijkse praktijk is.

In onze kliniek worden al meer dan 30 jaar implantaatbehandelingen uitgevoerd. Wij werken met het Brĺnemark SystemŽ, ReplaceŽ, Nobel ActiveŽ en all-on-4/6. Deze systemen zijn het beste wat er op de markt te verkrijgen is en bestaan al 45 jaar. De ontwikkelingen staan nooit stil.

Wij hanteren de vastgestelde tarieven van de Nederlandse Maatschappij Tandheelkunde, het NMT.
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.