Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

De Kliniek voor Tandheelkunde

De Kliniek voor Tandheelkunde, Utrecht
Informatie over De Kliniek voor Tandheelkunde

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over De Kliniek voor Tandheelkunde
De Kliniek voor Tandheelkunde streeft ernaar elke patiŰnt een breed en kwalitatief hoogwaardig aanbod van tandheelkundige zorg en optimale dienstverlening te bieden.

Wat bieden wij
De Kliniek voor Tandheelkunde is een tandartspraktijk die u meer kan bieden dan een solitaire tandartspraktijk. De Kliniek voor Tandheelkunde beschikt namelijk over een team van:
5 tandartsen
5 assistentes
6 mondhygi´┐Żnisten
1 tandtechnieker
1 tandarts-endodontoloog (specialist in kanaalbehandelingen)
1 implantoloog
1 maxillo-faciaal prothetist
1 kindertandverzorgende
1 orthodontist
2 baliemedewerkers
1 administratief medewerker

De medewerkers van De Kliniek voor Tandheelkunde zijn allemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied, zodat u als pati´┐Żnt altijd de best passende behandeling krijgt. De medewerkers houden hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het bijwonen van congressen en clinics.

De medewerkers van De Kliniek voor Tandheelkunde streven ernaar dat u uw eigen tanden en kiezen tot op hoge leeftijd kunt behouden. Dit streven proberen zij te halen door veel nadruk te leggen op preventieve behandelingen.

U kunt bij ons voor al uw tandheelkundige zorg terecht!

Disciplines

Endodontologie
Deze discipline is nog betrekkelijk nieuw en behelst het uitvoeren van zenuwbehandelingen. Door deze vergaande specialisatie wordt het succespercentage van de kanaalbehandelingen sterk verhoogd.

Implantologie
Hieronder verstaan we het aanbrengen van kunstwortels op plaatsen waar geen tand of kies meer aanwezig is. Op de kunstwortel wordt dan een kroon geplaatst.

Kroon en brugwerk
In De Kliniek voor Tandheelkunde worden alle noodzakelijke kronen en bruggen gemaakt door tandartsen die zeer veel ervaring op dit gebied hebben. Van essentieel belang hierbij is ook de aanwezigheid van een eigen tandtechnisch laboratorium. Hier worden alle noodzakelijke werkstukken vervaardigd.

Kindertandheelkunde
´┐Ż´┐Żn van onze medewerkers is gespecialiseerd als kindertandverzorgster. Het gaat hier om tandheelkundige behandelingen van kinderen tot 16 jaar.

Maxillo-Faciale Prothetiek
Dit onderdeel in de tandheelkunde houdt zich bezig met zeer gecompliceerde, aangeboren afwijkingen die veelal een samenwerking vereisen met andere disciplines, zoals kaakchirurgie en orthodontie.

Orthodontie
Dit is een specialistisch vakgebied waarin tandregulatie plaatsvindt. Zowel kinderen als volwassenen kunnen voor deze behandelingen in aanmerking komen.

Preventieve en Restauratieve Tandheelkunde
Hieronder wordt verstaan het voorkomen van gaatjes en het herstellen van tanden en kiezen met behulp van vullingen, kronen of bruggen als ondanks de preventie dit toch noodzakelijk is.

Parodontologie
Dit is het onderdeel van de tandheelkunde dat zich bezig houdt met de gezondheid van het tandvlees en het bevestigingsmechanisme waarmee de tanden en kiezen vastzitten in de kaak.

Cosmetische / Esthetische tandheelkunde
De Kliniek voor Tandheelkunde heeft de afgelopen jaren veel vragen gehad over de mogelijkheden van het verfraaien van de tanden op verantwoorde wijze. De Kliniek heeft daarom besloten zich te verdiepen in esthetische behandelingen, ook wel ´┐Żwant-dentistry´┐Ż genoemd. Dit zijn alle behandelingen die niet noodzakelijk zijn vanuit een medisch oogpunt, maar door de patiđ╗nt gewenst zijn.

Tanddiamant | Tandkristal
Skyce is een klein diamantje die op uw tand geplakt wordt door de tandartsassistente. Mocht u zijn uitgekeken op uw tandversiering, dan kunt u deze weer laten verwijderen.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privÚklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.