Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

BotoxCenter - Medifaceclinic - Medihairclinic

BotoxCenter - Medifaceclinic - Medihairclinic, Antwerpen
Informatie over BotoxCenter - Medifaceclinic - Medihairclinic

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over BotoxCenter - Medifaceclinic - Medihairclinic
BOTOXCENTER - MEDISCH CENTRUM VOOR GELAATSVERJONGING

Botox ® kent op dit moment een enorm succes zowel in België als in Nederland: steeds meer vrouwen en mannen willen er mooier en jonger uitzien, zonder een operatie te moeten ondergaan. In dat opzicht biedt Botox ® u de ideale oplossing: deze gelaatsverjongende behandeling is eenvoudig, efficiënt en 100% veilig.

Botox ® is niet alleen geschikt voor gelaatsverjonging. Ook andere behandelingsmogelijkheden met Botox ® zitten in de lift, zoals de behandeling van halsrimpels en van overvloedig zweten.

Topkwaliteit aan de laagste prijs
Het Botoxcenter geniet een ruime internationale belangstelling, en dit vanwege onze basisfilosofie: de beste kwaliteit aan de laagste prijs. Wij streven naar de hoogst mogelijke medische kwaliteitsstandaard:

Persoonlijke aandacht en tijd voor uw probleem.
Het beste product (Botox ® van Allergan) aan een correcte dosering (20-24 eenheden per zone). Gratis controleraadpleging na 2 weken met gratis bijkomende Botoxcorrectie indien nodig. Digitale fotografie voor en na uw eerste Botoxbehandeling. Zeer ruime ervaring door het grote aantal Botoxbehandelingen dat wij dagelijks uitvoeren. Steeds meest recente en veiligste technieken door onze continue en doorgedreven uitwisseling van ervaringen met collega's over de hele wereld.

Professionele behandelingen in luxueus kader
Het Botoxcenter werkt nauw samen met centra voor plastische en esthetische chirurgie en levert topkwaliteit aan eerlijke en betaalbare prijzen. De behandelingen vinden plaats in een professioneel en luxueus kader waarbij er steeds originele producten gebruikt worden volgens hun correcte dosering.

Het Botoxcenter Antwerpen is gelegen langs de Scheldekade in de buurt Het Zuid, vlakbij de afrit van de autosnelweg. De grote markt bevindt zich op wandelafstand (700 meter).

MEDIFACECLINIC
Zowel vrouwen als mannen zijn op steeds jongere leeftijd op zoek naar gelaatsverjongende behandelingen om hun jeugdige uitstraling langer te kunnen behouden zonder ingrijpende behandelingen te moeten ondergaan.

De Medifaceclinic is gespecialiseerd in niet-chirurgische gelaatsverjongende behandelingen met een korte herstelperiode en zonder littekens.

Met het ouder worden gaat de huid geleidelijk afzakken door de zwaartekracht. Hierdoor ontstaan diepere neuslippenplooien en mondhoekplooien, afhangende wangen, lagerhangende wenkbrauwen en voorhoofd, wat een minder jeugdige en dikwijls ook een vermoeide en minder vitale uitstraling geeft.

De Advanced Featherlift (met lange draden en sterke ophangingspunten) is een minimaal invasieve techniek waarbij de huid van de onderkaak, wangen, wenkbrauwen en voorhoofd op een veilige en heel natuurlijke manier gelift wordt zonder litteken en met minimaal werkverlet.

De Advanced Featherlift is een veilige en effectieve behandeling met een mooi, natuurlijk resultaat.

De Advanced Featherlift is een perfecte aanvulling op andere minimaal invasieve gelaatsverjongende technieken zoals Botox ®, fillers en peelings. Om deze reden is de Medifaceclinic ondergebracht in hetzelfde pand als het Botoxcenter.

KLINIEK VOOR ESTHETISCHE EN RECONSTRUCTIEVE HAARCHIRURGIE:
PERFECT NATUURLIJKE RESULTATEN
Uw haar bepaalt in grote mate uw uitstraling. Een volle haardos staat immers symbool voor vitaliteit, jeugd en gezondheid.

Een confrontatie met de eerste tekenen van haaruitval tast dan ook vaak het zelfvertrouwen en de hiermee gepaard gaande levenskwaliteit aan. Haarverlies is een frequent voorkomend probleem dat tot één derde van de mannen tussen 25 en 40 jaar treft. Ook steeds meer vrouwen krijgen te kampen met haaruitval.

Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat steeds meer mannen en vrouwen op zoek zijn naar efficiënte methodes om haaruitval te voorkomen of te behandelen.
De behandelingsmethodes zijn de laatste jaren enorm geëvolueerd, zowel medicamenteus als microchirurgisch.

Er worden nu perfect natuurlijke resultaten verkregen. En dit vrijwel pijnloos en met minimaal werkverlet. De nieuwe methodes zijn dermate bevredigend dat almaar meer patiënten zich laten behandelen.

De Medihairclinic streeft naar de best mogelijke behandeling. Onze artsen streven naar een perfect natuurlijk resultaat. In een aangename omgeving én aan eerlijke tarieven.

De Medihairclinic wordt geleid door Dr. Rafael Marques, arts-medisch directeur en Dr. Stefan Hillen, gespecialiseerd haarchirurg.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.