Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Interclinics - Rotterdam

Interclinics

Interclinics, Rotterdam
Informatie over Interclinics

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Interclinics
Over Interclinics

Interclinics, een moderne cosmetische kliniek in Rotterdam biedt een uniek concept op het gebied van cosmetische behandelingen waarbij natuurlijke resultaten en welbehagen centraal staan. Onze makkelijk te bereiken vestiging op Rotterdam Airport voldoet aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen en is naast reizigersvaccinaties gespecialiseerd in cosmetische, dermatologische en poliklinische behandelingen.

De meest gerenommeerde en bekwame dermatologische artsen hebben hun krachten gebundeld met enkele belangrijke gezamelijke uitgangspunten: goede en veilige zorg, natuurlijke resultaten en een altijd eerlijk behandeladvies. Onze zorg is erop gericht u zo min mogelijk ongemak te laten ondervinden van de behandeling. Door het persoonlijk contact tussen behandelaar en cliŽnt is het mogelijk zoveel mogelijk met individuele wensen rekening te houden. U wordt van te voren goed geÔnformeerd over de tijdsduur, ingrepen en behandelmethoden. De kwaliteit van de staf, de heldere behandelprocedures en de inzet van de meest moderne apparatuur en de modernste therapieŽn zijn aspecten waarmee Interclinics zich onderscheidt.

Al onze behandelingen worden uitgevoerd in speciaal ingerichte klinische ruimtes voorzien van de allermodernste apparatuur. De huidtherapeutes zijn stuk voor stuk geselecteerd op hun kwaliteit en jarenlange ervaring. Bovendien werken de huidtherapeutes nauw samen met topdermatologen uit de regio. Wij bieden laserbehandelingen, een compleet Botox programma, (chemische) peeling, cosmetisch advies en een compleet pakket aan schoonheids- behandelingen.

De werkwijze van Interclinics

De dienstverlening van InterClinics is gericht op het aanbieden van verantwoorde duurzame behandelingen, met een verscheidenheid aan behandeltechnieken die speciaal zijn toegesneden op de specifieke wensen van de cliŽnt.

Daar waar de medische noodzakelijke dermatologie ophoudt en cosmetische behandeling zinvol is, worden door diverse specialisten de behandelde patiŽnten gewezen op het dienstenpakket van InterClinics. Cosmetische medische behandelingen die door InterClinics worden uitgevoerd, worden in principe niet vergoed door de zorgverzekeraars. U dient - indien u van mening bent, dat u wel voor een vergoeding in aanmerking komt - hiertoe zelf met uw zorgverzekeraar contact op te nemen.

Elke (aspirant) klant voor een cosmetische medische behandeling krijgt na aanmelding een persoonlijk gesprek, waarbij goede voorlichting over de (on)mogelijkheden van behandeling, de tarieven en werkwijze ten aanzien van eventuele behandelingen het doel is. Het tarief dat voor dit consult in rekening wordt gebracht wordt, zal bij daadwerkelijke behandeling in mindering worden gebracht op het tarief van die behandeling.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.