Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Nico Trap Oogcorrecties - Huis Ter Heide

Nico Trap Oogcorrecties

Nico Trap Oogcorrecties, Huis Ter Heide
Informatie over Nico Trap Oogcorrecties

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Nico Trap Oogcorrecties
Hanneke Trap is Front Office Manager van de kliniek. Na vele jaren gewerkt te hebben als directiesecretaresse elders combineert zij nu het moederschap met haar huidige baan bij NICO TRAP OOGCORRECTIES.

Met Hanneke worden afspraken gemaakt voor onderzoek en/of behandeling. Zij informeert u over de behandelwijze in de kliniek en geeft voorlichting rondom de laserbehandelingen.

Zij is het eerste aanspreekpunt als u contact zoekt met de kliniek. U zult haar ervaren als de welkome 'warme deken' temidden van onze professionele oogheelkundige activiteiten.

Als u binnenkomt in de ooglaserkliniek van NICO TRAP OOGCORRECTIES voelt u zich meteen thuis.

De persoonlijke ontvangst en de ontspannen sfeer worden gecombineerd met professionele medische kwaliteiten. In deze kliniek word u op een veilige en efficiënte manier voorgoed verlost van de bril of contactlenzen.

De ruimte in de ooglaserkliniek is met veel zorg ontworpen, zodat uitstraling en comfort perfect samengaan. Eigenlijk voelt u helemaal niet dat u in een oogkliniek aanwezig bent. Gaandeweg komt u erachter dat in de stijlvolle onderzoeksruimtes hypermoderne geavanceerde meet- en behandelapparatuur worden gebruikt. Concessies in kwaliteit zijn ons vreemd.

De laserruimte is voorzien van een gecertificeerde luchtbehandeling met overdruk, waardoor een steriele omgeving gewaarborgd is. De Allegretto-excimerlaser, waarmee uw ogen worden behandeld, heeft door de Amerikaanse FDA de beste beoordeling gekregen waar het gaat om 'kwaliteit van zien' na de behandeling.

De kernkwaliteiten van onze kliniek zijn:
• Volledige en eerlijke informatie
• Professionele en persoonlijke behandeling
• Grote ervaring
• Korte wachttijden
• Aangename en servicegerichte omgeving
• Uitstekende nazorg.

U beleeft onze kliniek niet alleen ruimtelijk, maar ook functioneel als een lust voor het oog!Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.