Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Kliniek Sudor - Almelo

Kliniek Sudor

Kliniek Sudor, Almelo
Informatie over Kliniek Sudor

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Kliniek Sudor
Transpireren is een natuurlijk fenomeen om de lichaamstemperatuur te regelen. De zweetproductie wordt geregeld door een deel van ons zogenaamde vegetatieve zenuwstelsel (het sympatische zenuwstelsel).

Bij ongeveer 1% van de bevolking werkt dit systeem op een te hoog niveau. Hoger dan nodig is om alleen de lichaamstemperatuur op peil te houden. Dit gaat gepaard met een meer dan normale zweetproductie. Dit verschijnsel heet 'hyperhidrosis'.

Kennismaking kliniek
Vanaf najaar 2003 kunt u met problemen op het gebied van hyperhidrosis terecht bij SUDOR, de kliniek voor overmatig transpireren. De kliniek is een onderdeel van Zorgservices Twente, de ondernemende tak van de Ziekenhuisgroep Twente. De medische verantwoordelijkheid is in handen van Henk Sinninghe Damsté, longarts, Peter Smits, chirurg en Johan Raymakers, chirurg. Allen zijn werkzaam in Twenteborg Ziekenhuis Almelo.

Sudor is gevestigd in Twenteborg Ziekenhuis Almelo.

Kennismaking medewerkers
Binnen Sudor werken een longarts en twee chirurgen, die zich al jarenlang bezighouden met de behandeling van hyperhidrosis en zich verdiept hebben in de problematiek. Ter ondersteuning zijn een verpleegkundige en een secretaresse werkzaam binnen de kliniek.

Medewerkers;
- Henk Sinninghe Damsté, longarts
- Peter Smits, chirurg
- Johan Raymakers, chirurg
- Martha de Vries, verpleegkundige
- Caroline van Aken, secretaresseVolg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.