Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Beekmans Tandartsen

Beekmans Tandartsen, Laren
Informatie over Beekmans Tandartsen

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Beekmans Tandartsen
Beekmans Tandartsen

In ons team van hoog opgeleide medewerkers wordt tandheelkunde verzorgd voor patiŽnten van alle leeftijden!. Alle behandelingen van mondhygiŽniste tot en met de meest uitgebreide restauratieve behandeling worden binnen de praktijk gedaan op het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. De mondgezondheid staat bij ons voor op, wij behandelen de patiŽnt en niet alleen de tand.

Wilt u zich inschrijven als patient in onze praktijk neemt u dan telefonisch contact op of vult u het online inschrijfformulier op onze site in.

Onze website die u zult zien is met liefde ontwikkeld om u informatie te verschaffen en een gevoel te geven over de praktijk, de behandelingen en hoe wij met onze patiŽnten omgaan. Tevens hebben we een mooie slideshow met voor en na situaties en de tandtechnische procedures. Deze slideshow opent in een nieuw beeldvullend scherm.

We hopen dat u vindt wat u zoekt.

Tot ziens in de praktijk!

Hans BeekmansVolg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.